DOLAR
32,49 +0.23
EURO
34,61 +0.23
ALTIN
2.499,99 +0.68
BIST
9.548 -1.36
BITCOIN
62.978 -1.21
12

"CHP'nin sütten çıkmış ak kaşık gibi davranması küstahlıktır"

Devlet Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu toplantı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

GÜNLÜK MEVZULAR 05.11.2020, 18:03 05.11.2020, 22:37
"CHP'nin sütten çıkmış ak kaşık gibi davranması küstahlıktır"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

İzmir'de meydana gelen ve 114 kişinin yaşamını yitirdiği depreme ilişkin  "Üzüntümüzün tanımı ve tarifi yoktur. Depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, tedavi altında bulunan vatandaşlarımıza ise acil şifa dileklerimi hassaten ve tekraren paylaşıyorum. Bu zor günlerin mutlaka elbirliğiyle aşılacağına inanıyorum." dedi.

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

Elif, umutlarımızı diri tuttu

Bahçeli, İzmir depremi sonrası enkaz altından 91 saat sonra kurtarılan Ayda'nın sevinç yaşattığını belirterek "Annesinin hayata tutunamayarak vefatı ise bizleri çok üzmüştür. Onlarca beton yığınının altından bir güneş gibi doğan Elif kızımız umutlarımızı diri tutmuştur. Hayranlık ve hürmetle karşıladığımız devlet-millet kenetlenmesi depreme karşı en büyük silahımız, en güçlü mücadele vasıtamız olarak sivrilmiş, öne çıkmıştır." dedi.

"CHP'nin melanet oyunu bozulmuştur"

CHP'nin deprem konusunda suçlu aradığını belirten Bahçeli "CHP'nin sütten çıkmış ak kaşık gibi davranıp suçlu araması küstahlıktır. İnsanlık fukaralarının her çıkışı, deprem enkazından daha tehlikeli boyutlar içermiştir. Türk milleti her şeyin farkındadır. Ekonomik saldırılara boyun eğmesini dileyen iç ve dış mihrakların foyaları ortaya çıkmıştır. CHP'nin tahrik ve taciz çabaları nafile bir gayrettir." dedi.

CHP'nin oyununun bozuludğunu ifade eden Bahçeli "Haksız yere partimizi suçlayan, hükümet töhmet altında bırakmaya çalışan omurgasız CHP'nin melanet oyunu bozulmuştur." dedi.

"Trump'tan daha Trump'çı, Biden'dan daha Biden'cı olmak yanlıştır"

Bahçeli "ABD'deki seçimlere değinen Bahçeli "ABD'deki başkanlık seçiminin analizleri isimler bazında değil Türkiye'nin çıkarları açısından yapılmalıdır. ABD'nin başkanlık seçimleri elbette hem ülkemizi hem tüm dünyayı yakından etkileme kapasitesi bulunmaktadır. Biden'dan daha çok Biden'cı, Trump'tan daha çok Trump'çı olmak yanlıştır. Seçime Ankara'nın ağırlık merkezinden bakılmalıdır. Bugünkü MYK toplantımızda ülkemizi doğrudan ilgilendiren iç ve dış meseleler görüşülmüştür." diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:02
Öğle 12:53
İkindi 16:36
Akşam 19:35
Yatsı 20:59

Gelişmelerden Haberdar Olun

@