DOLAR
32,59 +0.29
EURO
34,75 -0.06
ALTIN
2.492,06 +0.30
BIST
9.525 -0.06
BITCOIN
62.198 +0.33
12

Şortlu kadının fotoğrafını çeken taksiciye süresiz men!

İstanbul'da, Şişli’den Beşiktaş’a gitmek için ticari taksiye binen iki kadın yolcu iddiaya göre şoförün yoldan geçen şortlu bir kadının fotoğrafını çekmesiyle şoke oldu. Yolcuların tepki gösterip polisin aracı durdurmasıyla panikleyen şoförün, telefonundaki fotoğrafları sildiği belirtildi.

Genel 12.09.2022, 18:04
Şortlu kadının fotoğrafını çeken taksiciye süresiz men!

İstanbul'da dün saat 19.00 sıralarında iki kadın, Şişli Fulya’dan Beşiktaş’a gitmek için ticari taksiye bindi. İddiaya göre seyir halindeyken şoför H.U. yoldan geçen şortlu bir kadının fotoğrafını çekerken yolcular duruma tepki gösterdi.

Fotoğrafları göstermek istemedi

Edinilen bilgiye göre kadınların şoförün telefonundaki fotoğrafları görmek istemesi üzerine şoför, özel fotoğrafları olduğunu ifade ederek fotoğrafları göstermek istemedi.

Yolda fotoğrafları silmeye başladı

Bunun üzerine iddiaya göre yolcular polise gitmek isteyince sürücü, yolcuları indirmeye çalıştı. Yolda trafik polisini gören şoförün telefonundan fotoğraf silmeye başladığı belirtildi.

Adliyeden serbest bırakıldı

Kadın yolcular, polisten camdan yardım isterken, polis memuru motosikletle aracın önünü keserek durdurdu. Yolcuların iddiaları üzerine ekipler tarafından gözaltına alınan H.U.'nun emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede serbest bırakıldığı öğrenildi.

"Fotoğrafını çektiğinizi gördüm"

Şoförün yoldan geçen kadının 3 kare fotoğrafını çektiğini söyleyen yolcular şoföre, "Fotoğraf galerinizi gösterirseniz problem yok. Ben kadın olarak kendimi rahatsız hissediyorum. Sağa çeker misiniz trafik polisi var zaten. İlk müsait yere çekin siz, arkada polis var. Ben hanımefendinin fotoğrafını çektiğinizi gördüm.

"Böyle at koşturamazsınız"

Polis baksın, 3 tane fotoğraf çektiğinizi gördüm. Son 3 fotoğrafı ya bize gösterin ya polise. Ben senin fotoğrafını görmek istemiyorum hanımefendinin fotoğrafını görmek istiyorum. Adalet var bu ülkede böyle at koşturamazsınız" ifadelerini kullandı.

"Benim özel fotoğrafım gösteremem"

Kadınlara, fotoğraf çekmediğini iddia eden ticari taksi şoförü ise, "Hanımefendi neden beni zora sokuyorsunuz. Sen çektin diyorsun da ben çekmedim. Benim özelime girmeyin. Özel bir fotoğrafım var ondan açmak istemedim. Açık saçık fotoğrafım var. Polis de bakamaz benim özelim. Ben telefonumu gösteremem" dedi.

Taksicilikten menedildi

Öte yandan olayın basına yansımasının ardından, İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı. Açıklamada, "Kadınları izinsiz fotoğraflayan şoför, taksicilikten süresiz menedildi" denildi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03

Gelişmelerden Haberdar Olun

@