DOLAR
32,59 +0.35
EURO
34,81 +0.19
ALTIN
2.499,69 +0.61
BIST
9.454 -0.74
BITCOIN
64.575 +4.71
12

AVM saldırısında saldırganların kimlikleri belirlendi

Sarıyer Ayazağa'daki Vadi İstanbul AVM'de bulunan bir kafede iki grup arasında çıkan silahlı kavga sonrası 6 kişinin ifadesi alındı. Olayda 2 kişi gözaltına alındı. Kimlikleri tespit edilen 4 kişi ise aranıyor. Kavganın Gürcistan ve Azerbaycan uyruklu iki grup arasından yaşandığı ortaya çıktı.

Genel 12.09.2022, 18:13
AVM saldırısında saldırganların kimlikleri belirlendi

İstanbul'un Sarıyer ilçesi Ayazağa semtindeki Vadi İstanbul AVM'de bulunan bir kafede iki grup arasında yaşanan silahlı kavgayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Dün akşam henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma büyüdü, silahlı kavgada 6 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği, 4'ü Azerbaycan, 1'i İran uyruklu ve 1'i Türk vatandaşı olan yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 1'inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Saldırganların kimlikleri tespit edildi

Olayın ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro amirliği ekipleri çalışma başlattı. 6 kişinin ifadesinin alındığı soruşturmada 2 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili yapılan çalışmalarda silahlı kavgada yer aldıkları tespit edilen 4 kişinin kimlikleri belirlendi.

Baldırından 8 kurşunla vurulmuş

Karşılıklı çatışmanın yaşandığı kavgada baldırından 8 kurşunla yaralanan Azerbaycan uyruklular Rakif A. ve baldırından 3 kurşunla yaralanan Mehraj K. ile ayak parmağından yaralanan İran uyruklu Sayeed Alireza A. Sarıyer Seyrantepe’deki Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Bacağından yaralanan Azerbaycan uyruklu Kulam İ. ve olay yerinden kaçarken yere düşerek yaralanan Fatih Mehmet K., Ayazağa’daki özel bir hastaneye kaldırılırken, bacağından yaralanan Azerbaycan uyruklu Azer A. ise Eyüpsultan'da bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hastanede tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Ayrıca restoranın çeşitli yerlerine ve vale noktasına da kurşun isabet ettiği bilgisine ulaşıldı.

Azerbaycan ve Gürcistan uyruklu iki grup arasında yaşanan soruşturmayla ilgili 4 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediliyor.

"Şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor"

Alışveriş merkezindeki iki grup arasında çıkan silahlı çatışmayla ilgili Sarıyer Kaymakamlığı'ndan açıklama yapıldı. Açıklamada, "İlçemizdeki bir AVM restoranında aralarında husumet bulunan iki farklı grup arasında silahlı çatışma çıkmıştır. Meydana gelen olayda hafif yaralanan 1 Türk vatandaşı ile 5 yabancı uyruklu şahıs çevredeki hastanelere sevk edilmiştir. Konuyla ilgili tahkikat başlatılmış olup, şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir" ifadeleri yer aldı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03

Gelişmelerden Haberdar Olun

@