DOLAR
32,57 +0.17
EURO
34,71 +0.12
ALTIN
2.419,58 -0.55
BIST
9.645 -0.50
BITCOIN
66.269 +0.35
12

Dilay Kemer hayatını kaybetti

Ünlü sunucu Dilay Kemer 32 yaşında hayatını kaybetti.

SPOR 30.10.2020, 11:50 30.10.2020, 12:16
Dilay Kemer hayatını kaybetti

Bir süredir kanser tedavisi gören Fenerbahçe Tv suncusu Dilay Kemer tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acı haberi Dilay Kemer'in ailesi sosyal medyadan duyurdu. 

Kemer ailesi sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşlımda şunları söyledi :  "Biricik kızımızı, canımızı kaybettik malesef!"

Hastalığı nüksetmişti 

Kemer'in iyileşmesi ise ilik nakline bağlıydı. Uzun süredir tedavisi süren Dilay Kemer için ilik bulunmuştu fakat tedavisi süren Dilay Kamer'in hastalığı yeniden nüksetmişti. Uzun süredir ekrandan uzak kalan Dilay Kemer, sevenleriyle sosyal medyadan iletişim kuruyordu. Genç sunucu Ekim ayı ortasında yoğun bakıma alınmıştı.

Fenerbahçe'den başsağlığı mesajı 

Fenerbahçe Televizyonu'nun gülen yüzü, çok sevdiğimiz mesai arkadaşımız Dilay Kemer’i zamansız kaybetmenin tarifsiz üzüntüsünü yaşıyoruz.O her zaman kalbimizde olacak.Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, mesai arkadaşlarımıza ve camiamıza başsağlığı dileriz.Mekanın cennet olsun Dilay.Fenerbahçe Spor Kulübü.

Dilay Kemer, Mayıs ayında Instagram hesabından şu mesajı paylaşmıştı: 

Merhaba... Uzun zaman oldu paylaşım yapmayalı. Açıkçası 'Nasılsın?' sorusuna verecek net bir cevabım olana kadar sessiz kalmaya devam edecektim. Çünkü 'İyiyim' desem iyi değilim, 'Kötüyüm' desem kötü de değilim ama iyileşemedim arkadaşlar. Hala hastane-ev arası mücadele dolu bir hayat yaşıyorum. Tahmin edersiniz ki bu durumdayken en duymak ve cevaplamak istemediğim soru nasıl olduğum.

Emre Gönlüşen tweeti sevenlerini üzdü

Kemer'in, 9 Ağustos'ta kanserden dolayı vefat eden Emre Gönlüşen için yaptığı paylaşım sevenlerini bir kez daha üzdü. Kemer yaptığı paylaşımda Emre Gönlüşen için "Emre bu zor zamanda yoldaşımdın çok üzdün beni Emre" demişti.

Kasapoğlu'ndan Dilay Kemer için taziye mesajı 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, hayatını kaybeden Fenerbahçe TV spikeri Dilay Kemer için taziye mesajı yayımladı. Bakan Kasapoğlu'nun taziye mesajı şöyle: "Uzun süredir kanser tedavisi gören Fenerbahçe TV spikeri Dilay Kemer'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Dilay Kemer'e Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve spor camiasına başsağlığı dilerim."

TBF Başkanı Türkoğlu'ndan paylaşım 

"Fenerbahçe TV spikeri #DilayKemer'in vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine sabır dilerim. Tüm spor camiasının başı sağ olsun."

Galatasaray'dan Dilay Kemer için Taziye Mesajı

"Enerjisi, mücadele azmi ve güler yüzüyle tanıdığımız Dilay Kemer'i zamansız kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Dilay'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileriz. Mücadelen geride kalanlara umut olacak Dilay, huzur içinde uyu! "

Dilay Kemer kimdir? 

Dilay Kemer, 1988 yılında Antalya’da dünyaya geldi. Üniversite eğitimi için İstanbul’a gelen Dilay Kemer, Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler mezun oldu.2009 yılında kendime bir moda blogu açtı, o zamanlar bu kadar popüler değildi.İki yıl blogu hobi olarak yürüttükten sonra, bir reklam ajansında staja başladı. Staj yaparken bir yandan da spikerlik-sunuculuk eğitimine başladı. Yaklaşık 1.5 senelik hazırlık sonunda İhsan Topaloğlu ve Yasir Kaya’nın şans vermesiyle, hayal ettiği sektörde yer buldu. Fenerbahçe TV’de hem ana haberi hem de çeşitli programların sunuculuğunu üstlendi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:52
Öğle 12:52
İkindi 16:38
Akşam 19:42
Yatsı 21:08

Gelişmelerden Haberdar Olun

@