DOLAR
32,57 +0.04
EURO
34,87 -0.05
ALTIN
2.435,50 +0.22
BIST
9.722 +0.80
BITCOIN
64.787 -2.94
12

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Can kaybımız 58'e yükseldi"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'da AK Parti'nin 7.Olağan İl Kongresi'nde konuşuyor.

GÜNLÜK MEVZULAR 01.11.2020, 14:57 01.11.2020, 15:26
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Can kaybımız 58'e yükseldi"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Samsun 7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Burada konuşma yapan Erdoğan konuşmasına İzmir'in Seferihisar ilçesinde meydana gelen depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara şifa dileyerek başladı.

"Soğuklar bastırmadan yaraları sarmakta kararlıyız"

İzmir'de yaşanan depremde can kaybının 58 olduğunu 930 kişinin de yaralandığını ifade eden Erdoğan "Depremden etkilenen İzmirli kardeşlerimizin yaralarını soğuklar ve yağışlar bastırmadan sarmakta kararlıyız." dedi. 

"Karşımızda son asrın muktedirleri var"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güçlerini zulme, kan dökmeye, hile ve baskıyla toplumları sömürmeye borçlu bu zalimlere artık oyunun değiştiğini kabul ettirmek kolay olmuyor. Türkiye'yi vesayetle esir alamadılar, Türkiye'yi terörle dize getiremediler, Türkiye'ye darbeyle yıkamadılar, Türkiye'yi tehditle, kuşatmayla, ambargoyla prangaya çekemediler, Türkiye'yi ekonomi ile de alt edemeyecekler." dedi.

Erdoğan, "Yürüttüğümüz mücadeleyi başarıya ulaştırdığımızda Türkiye siyasi ve ekonomik olarak dünyanın en büyükleri arasında yer alacaktır." diye konuştu.

Türkiye'yi tehditle, darbeyle, terörle dize getiremediler

Erdoğan: "Geçmişte uzunca bir süre ülkemizi istedikleri gibi biçimlendirmek için kullandıkları tüm araçları birer birer ellerinden aldık. Bizim dönemimizde de aynı oyunları oynadılar ve hep hüsrana uğradılar. Türkiye'yi terörle dize getiremediler. Türkiye'yi darbeyle yıkamadılar. Türkiye'yi tehditle, ambargoyla prangaya çekemediler. Türkiye'yi ekonomiyle de alt edemeyecekler.
Tüm dünya salgın döneminde kasıp kavrulurken, biz sadece kendi ayaklarımız üzerinde durmakla kalmadık, yardım isteyen her yere de el uzattık. Şu ana kadar 155 ülkeye yardım elimizi uzattık. Yok demedik, yardımlarına koştuk. " dedi.

Yeni dönemin de lokomotifi AK Parti olacak

Her şehidin arazileri vatan yaptığını belirten Erdoğan "Her şehit bizim için arazilerin vatan olması demektir.Ekonomimize yönelik saldırıların maliyetleri oldu. Ama bu maliyetler durup dururken olmadı. Hedeflerimize ulaşmak için hızla yol alırken, kimi alanlarda bizi yavaşlattılar. Ama hamd olsun ülkemizi bu kutlu yoldan geri dönderemediler. Milletimizin beraberliğini bozamadılar. Tuzaklarının hepsini de başlarına geçirdik.Dün Van'daydık. Aynen bu şekilde, bir olduk, beraber olduk, iri olduk ve aynı kararlılıkla bugün Samsun'a geldik.Yeni dönemin de lokomotifi inşallah AK Parti olacak. dedi.

Referanslarımız hizmetlerimizdir.

Erdoğan "80 vilayetle birlikte Samsun da bu hizmetlerden payına düşeni almıştır. Son 18 yılda Samsun'a eski rakamla 30 katrilyon, 30 milyar lirayı aşan yatırım yaptık. Önümüzdeki dönemde Samsun, Kavak ve Çarşamba'da 4750 kapasiteli yurtları öğrencilerimizin hizmetine sunacağız." dedi.

Samsun'a Süper Lig yakışır

Samsunspor'u belirterek Süper Lig'e çıkmanın şehire yakışacağını ifade eden Erdoğan "Şehrimize 35 bin seyirci kapasiteli bir stadyumla birlikte toplam 77 adet spor tesisi yaptık. Samsun'a bu saatten sonra artık Süper Lig'e çıkmak yakışır. 147 adet spor tesisinin bakım ve onarımını gerçekleştirdik." dedi.

.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:51
Öğle 12:52
İkindi 16:38
Akşam 19:43
Yatsı 21:10

Gelişmelerden Haberdar Olun

@