Zonguldaklı madencilerden depremzedelere duygulandıran not

Depremin 198. saatinde 18 yaşındaki Muhammed enkaz altından ekiplerce sağ salim kurtarıldı. Muhammed'i kurtaran ekipler arasında bulunan TKK Zonguldak ekibinin bıraktığı not yürekleri ısıttı.

Gündem 14.02.2023, 14:23
Zonguldaklı madencilerden depremzedelere duygulandıran not

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde etkilenen Adıyaman'da yıkılan binanın enkazında kalan 18 yaşındaki Muhammed Cafer Çetin, 198 saat sonra enkaz altından sağ kurtarıldı.

Muhammed'i kurtaran Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Zonguldak ekibi, çalışma tahtalarına ''Kömür için değil! Ömür için geldik...Hakkınızı helal edin.'' yazdı.

Öte yandan Zonguldak'tan deprem bölgesi Hatay'a giden maden işçileri de konaklama için kullandıkları sınıfın tahtasına yazdıkları mesajla öğrencilerden güvenli yarınlar için isteklerde bulunmuştu.

Yorumlar (0)
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 29 Mayıs 2023
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Gelişmelerden Haberdar Olun

@