DOLAR
32,32 +0.21
EURO
35,12 -0.04
ALTIN
2.295,76 +0.80
BIST
9.052 +2.79
BITCOIN
71.100 +1.21
12

Sabrımız bir yere kadar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, olası Suriye harekatı hakkında "Sabrımız bir yere kadar. Mücadelemiz çok daha farklı şekilde devam edecek. Rejim güçlerine karşı her türlü mücadeleyi vereceğiz. Bu konuda kararlıyız" dedi.

Gündem 15.10.2021, 19:26
Sabrımız bir yere kadar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazı çıkışında açıklamalar yaptı.

Suriye'ye harekat: Sabrımız bir yere kadar. Mücadelemiz çok daha farklı şekilde devam edecek. Rejim güçlerine karşı her türlü mücadeleyi vereceğiz. Bu konuda kararlıyız.

Taliban'ın Ankara ziyareti: Taliban da kabul arayışları içinde. Dünyadaki ülkeler Taliban'ın durumunu kabul etmiş durumda değiller. Arkadaşlarımızla yaptıkları görüşmelerde destekler noktasında, insani yardım noktasında gerekse Afganistan'daki yeni süreç konusunda talepleri oldu. Bu talepler konusunda bizler her türlü desteği Afgan halkına vereceğiz. Kabil Havaalanı sürecinde Türkiye-Katar-Afganistan adımları atabiliriz.

Avrupa'daki enerji krizi: Biz tedbirlerimizi aldık. Bundan sonraki süreçte de alıyoruz. Azerbaycan ile yapılan bu anlaşma tedbire yöneliktir. TANAP gibi bizim için rezervuar söz konusu. Rusya ile anlaşmalar çok hassas. Bu hassasiyetimizi devam ettiriyoruz. Rusya, İran, Azerbaycan ile olsun bu anlaşmalar bu tür krizleri yaşamayacağımızın işaretidir. Sadece İngiltere değil, birçok batı ülkesinde sıkıntı devam ediyor. Bizim için sıkıntı söz konusu değil. Tedbirlerimizi alıyoruz.

Kılıçdaroğlu'nun siyasi cinayetler mesajı: Her şeyden önce bu zat, eğer bu konularda samimiyse, dürüstse bu işin merci yargıdır. Yargıya müracaat edersin, delillerini sunarsın varsa yargı da üzerine gider. Ama bu zat bugüne kadar hep akşam sabah yalan hayatı böyle geçmiş. Yanına birilerini toplamış, onlar da yalan terörü estiriyorlar. İktidarı nasıl zaafa düşürürüz onun peşindeyiz. Bizler de yargıya müracaat ederek sorgulanmasını istedik. Bu kim olursa olsun böyle bir siyasi cinayetin işlenmesine, bunun ülkemizde yaşanmasına fırsat vermeyiz. Bu tür iftira atanlara da meydanı bırakmayız.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:07
Güneş 06:32
Öğle 12:59
İkindi 16:29
Akşam 19:15
Yatsı 20:35

Gelişmelerden Haberdar Olun

@