DOLAR
32,55 +0.25
EURO
34,72 -0.13
ALTIN
2.486,08 +0.97
BIST
9.525 -0.06
BITCOIN
63.285 +3.03
12

Yurt ücretlerinde bu yıl da değişiklik yapılmayacak

Yeni yurt binası açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, aylık 250-450 lira arasında değişen yurt ücretlerinde bu yıl da değişiklik yapılmayacağını duyurdu.

Genel 14.09.2022, 20:37
Yurt ücretlerinde bu yıl da değişiklik yapılmayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yeni Yurtlar Kampüsü'nde 105 Yeni GSB Yurt Binası Resmi Açılış Töreni'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Kardeşim Aliyev olmak üzere tüm Azerbaycan halkına baş sağlığı diliyorum. Her zaman olduğu gibi bu gelişme karşısında da Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında olduğumuzu tüm dünya bilmelidir. Ermenistan'ın, Azerbaycan'ın zaferiyle neticelenen savaşın ardından varılan anlaşmayı ihlali sonucu yaşanan durumu kabul edilemez buluyoruz.

İmzalanan anlaşmanın şartlarını yerine getirmediği gibi sürekli saldırgan tavır sergileyen Ermenistan tarafı için bu tutumun elbette sonuçları olacaktır. Temennimiz, Ermenistan'ın bu yanlış yoldan bir an önce dönmesi, vaktini ve enerjisini barışı güçlendirme yönünde kullanmasıdır.

Gençlerimiz en iyisine en güzeline layıktır diyerek hemen kolları sıvadık. Otel konforuna sahip yeni odalar inşa ettik. Amerika ve Avrupa dahil pek çok ülkenin ciddi Meblayla verdiği Hizmeti biz gençlerimize çok makul fiyatlarla sunuyoruz.

Aylık 250 lira ile 450 lira arasında değişen yurt ücretlerinde bu yıl da değişiklik yapılmayacağının müjdesini paylaşmak istiyorum.

İlk yerleştirmede yüzde 80'lik rekor talep karşılama oranıyla tarihimizin en yüksek yerleştirme seviyesine ulaşılmıştır.

Bir dönem ülkemizin en büyük sorunlarından biri üniversitesi harçlarıydı. Daha üniversite açılmadan marjinal örgütler bunu kullanırdı. Biz bu meseleyi kökünden çözdük. Yılbaşında kredi, burs ve beslenme yardımı rakamlarını günün ihtiyaçlarına göre yeniden belirleyeceğiz.

Biz gençlerimize güveniyoruz. Gençlerimizin istikbalimizin teminatı görüyoruz. Bizim hangi görüşe hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun yitip gitmesine gönlümüz razı değildir.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 05:59
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:37
Yatsı 21:01

Gelişmelerden Haberdar Olun

@