DOLAR
32,59 +0.31
EURO
35,04 +0.17
ALTIN
2.456,98 +0.85
BIST
9.798 +0.83
BITCOIN
64.230 +0.03
12

Kahvehanede kavga! Ölü ve yaralılar var!

İstanbul Avcılar'da, kahvehanede iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi ölürken, iki kişi yaralandı. Polis, kahvede silahıyla yakaladığı 1 şüpheliyi gözaltına alınırken, kaçan 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı

Genel 03.09.2022, 11:04
Kahvehanede kavga! Ölü ve yaralılar var!

İstanbul Avcılar'da, dün saat 21.30 sıralarında Denizköşkler Mahallesi Mümtaz Sokak'taki bir kahvehanede kan donduran bir olay meydana geldi.

Masalar arasında tartışma çıktı

Nihat Taş (59) yakını Turan Taş (53) ile kahvehanede sohbet ettiği sırada, başka masadakilerle bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

1'i ağır 3 kişi yaralandı

Tartışmanın büyümesiyle taraflar birbirlerine silahla ateş etti. Silahlı kavgada, Recep Esvet ağır yaralanırken, kahvehanede tavla oynayan Murat Çopur ve Ayhan Çağrı Çevik de yaralandı.

Ara sokaklara doğru kaçtı

Saldırganlardan biri elindeki tabancasını park halindeki otomobiline bırakarak yanındaki kişi ile ara sokaklara doğru kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Sağlık ekipleri yaralıları hastanelere kaldırdı. Ağır yaralanan Recep Esvet kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis, kahvehanede bacaklarının arasına silahı saklayan Mahmut Esvet'i gözaltına alırken, kaçan iki şüpheliyi yakalamak için ise çalışma başlattı.

İfadesi alınan Mahmut Esvet, ağabeyi ile kahvehanede oturdukları sırada silahlı saldırıya uğradıklarını ve yanında bulunan silahla karşılık verdiğini söyledi.

Bitcoin dolandırıcılığı iddiası

İHA'da yer alan habere ve iddiaya göre, Recep Esvet'in yeğeni N.E.'nin bir kişiyle Bitcoin dolandırıcılığı yüzünden tartıştığı, ardından Esvet'in yanına yakınlarını alarak olayın yaşandığı kahvehaneye gittiği ileri sürüldü.

Olayla ilgili inceleme sürüyor

Kaçan iki şüphelinin kahvehaneye geldiği otomobil, polisin incelemesinin ardından çekici ile kaldırıldı. Polisin olayla ilgili çalışması sürüyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12

Gelişmelerden Haberdar Olun

@