DOLAR
32,49 -0.17
EURO
34,76 -0.32
ALTIN
2.420,68 -0.39
BIST
9.685 +0.41
BITCOIN
66.660 +1.08
12

Erdoğan’dan milletvekillerine önemli talimatlar!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milletvekilleri ile yaptığı görüşmede verdiği talimatları detaylarıyla anlattı.

Genel 24.06.2021, 19:21
Erdoğan’dan milletvekillerine önemli talimatlar!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin bazı milletvekilleriyle Genel Merkez’de bir araya gelerek 3 saatlik bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya katılan milletvekillerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatı Doç. Dr. Hüseyin Aydın’ın 15 Temmuz darbe girişimini tüm yönleriyle anlatan “Asırlık Gece” kitabı takdim edildi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milletvekilleri ve AK Parti teşkilatlarıyla yaptığı görüşmeye ilişkin bilgi aktardı.

Toplantı sonrası açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik şu bilgileri verdi:

“Devam eden projeler ve kendilerinin değerlendirmeleriyle ilgili olarak görüşlerini paylaştılar. Milletvekillerimize ve teşkilatlarımıza söylediği vatandaşlarımızla daha yoğun bir arada olmak gerektirdiğidir. Salgın koşullarının getirdiği mesafeler var, normalleşme dönemiyle tedbirlere uyardı, teşkilatlarımızın ve milletvekillerimizin geçmişte yaptığı gibi yaz aylarında vatandaşlarımızla bir araya geleceği yoğun bir çalışma dönemi olacak.

Milletvekillerimizin illerine göre değerlendirmeleri, tarım, terörle mücadele konusu değerlendirildi, dış politikada Avrupa ve Afrika ile ilişkiler değerlendirildi. Cumhurbaşkanımız tavsiye ve talimatlarının yanı sıra salgınla ilgili Türkiye’nin pozitif ayrışan yöntemlerini paylaştı.

Yeni anayasa vurgusu

Yeni Anayasa sürecine sahip çıkılması gerekliliğine vurgu yaptı. Türkiye’de sivil anayasa arayışı vardır. Cumhurbaşkanımız bunun gerçekleşmemiş olmasının kabul edilemeyeceğini, AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın güçlü şekilde sahip çıktığını, bunun hayata geçirilmesi konusunda değerlendirmeleri oldu.

NATO ve Azerbaycan’daki ziyaretlerine ilişkin değerlendirmelerini paylaştı. Haftaya da yine Cumhurbaşkanımız milletvekilleriyle bir araya gelecek. Bu seri aynı şekilde devam edecek. Belediye başkanlarımızla devam ediyor. Genel Merkezimiz, teşkilatımız ve milletvekillerimizle birlikte Cumhurbaşkanımız vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edecek. MYK’mız var, daha kapsamlı değerlendirme yapacağız.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:51
Öğle 12:52
İkindi 16:38
Akşam 19:43
Yatsı 21:10

Gelişmelerden Haberdar Olun

@