DOLAR
32,99 -0.11
EURO
35,82 -0.26
ALTIN
2.529,53 +0.87
BIST
10.891 +0.18
BITCOIN
67.987 +1.93
12

Doğukan Manço, babasının otomobilini getirmek istiyor

Doğukan Manço, babası Barış Manço'nun vefatından önce Belçika'da satın aldığı bir otomobili Türkiye'ye getirmek istediğini belirterek bu konuda devletten yardım istediğini dile getirdi

Genel 13.06.2023, 10:59
Doğukan Manço, babasının otomobilini getirmek istiyor

Drone Fest etkinliğinde sahne alan Doğukan Manço, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Drone'lara merakı olduğunu söyleyen Manço, "Sahne hazırlığı yaptım ama bayağı bir imreniyorum. Ben denedim kullanmayı. Kendi çekimlerimde de kullanıyorum. Bir parça kullanıyorum ama bugünden itibaren girebilirim" dedi.

"Çok umutlu değildim"

Konserlerine devam eden Doğukan Manço, "Bizim konser takvimimiz bayağı bir değişik. Pandemiden sonra da birazcık azaldı ve bozuldu. Bu seneden çok umutlu değildim yaz için. Birtakım festivaller ve etkinlikler başladı ve bize de imkan doğdu. Umarım devamı gelir" şeklinde konuştu.

"Yiyene afiyet olsun"

Bodrum'daki lahmacun fiyatları kendisine sorulduğunda Doğukan Manço, "Ben Bodrum'a hiç gitmiyorum. Ne diyeyim ki? Yiyene afiyet olsun. Bu bir tercihtir. Ne görgüsüzlük derim ne fiyat belirlerim. O lahmacunu almak isteyen bir şeyi göstermek istiyordur, ondan yiyordur ama herkesin yemek yiyebileceği bir yer var orada" açıklamasını yaptı.

"Evin altını yıktım ve atölyeye çevirdim"

Otomobil tutkunu olarak bilinen Doğukan Manço, evinin altına da bir atölye yapmıştı. Orada otomobillerinin restorasyonunu gerçekleştiren Manço, "Evin altını yıktım ve atölyeye çevirdim. Burada birtakım üretimler yapıyorum. Sadece araç tamiri yapmıyorum. Olmayan bir parçayı da aynı zamanda imal etmeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

"Belçika'da olduğu için zarar gelmedi"

Barış Manço'nun vefatından önce Belçika'da satın aldığı bir otomobil orada kalmıştı. Doğukan Manço'ya o otomobin akıbetinin ne olduğu soruldu.

Manço, bu konuda "Babamın Türkiye'deki birçok aracı zamanında haczedildi. Birçok insan bunu bilmiyor, ben de konuşmak istemiyorum fakat Belçika'da diye o araca zarar gelmedi. O araç da 20 sene kullanılmadı. Onu buraya getirmek istiyorum ve sergilemek istiyoruz. Bakanlığa başvuru da yaptım, sıcak bakıldı ama şu an yalnız kaldım. O aracı buraya kullanmak için değil, Barış Manço severler ziyaret edebilsin diye getireceğiz. Baştan sona da restorasyonunu kendim yapacağım" şeklinde konuştu.

"Kendisini tebrik ediyorum"

Doğukan Manço, son olarak geçtiğimiz aylarda Selen Görgüzel'in seslendirdiği bir Kayahan şarkısının sosyal medyada büyük eleştiri alması ile ilgili de açıklamalarda da bulundu.

Doğukan Manço, "Ben kendi tarzımı sosyal medyadan yapıyorum. Bazıları tutmuyor, sinirim bozuluyor ama kendi kitlem dinliyor en azından. Bahsettiğiniz kişiye de gelirsek eğer, ben parçayı dinlemedim. Ben müzikle ilgilenen birisiyim ama sanatçı olarak adlandırmıyorum kendimi. Fakat herkes her işi yapmamalı. Ben şarkı söylerken kendimden utanıyorum bazen ama beğenmesek de kalp kırıcı olmamaya özen göstermeliyiz. Dediğim gibi; şarkıyı bilmiyorum, kişiyi de tanımıyorum ama medeni cesaretinden ötürü kendisini tebrik ediyorum" dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:52
Güneş 05:36
Öğle 13:00
İkindi 16:54
Akşam 20:15
Yatsı 21:51

Gelişmelerden Haberdar Olun

@