DOLAR
32,33 +0.24
EURO
35,09 -0.13
ALTIN
2.298,52 +0.92
BIST
9.045 +2.71
BITCOIN
70.700 +0.98
12

Cinayet perdesi aralandı!

Adana'da kavga ettiği kayınbiraderleri Harun ve Süleyman Şimşek ile kendilerini ayırmak isteyen halası Müzeyyen Çırak´ı yaralayıp, eşi 31 yaşındaki iki çocuk annesi Burcu Cöddü´yü öldüren katil zanlısı 37 yaşındaki Uğur Cöddü, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Genel 19.05.2023, 09:30 19.05.2023, 09:33
Cinayet perdesi aralandı!

Adana'da olay, 15 Mayıs günü saat 18.30 sıralarında Sarıçam ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi´nde meydana geldi.

Eşinin ailesiyle tartıştı

Eşi Burcu Cöddü (31) ile tartışan Uğur Cöddü (37), evinin önüne gelen kayınbiraderleri Harun ile Süleyman Şimşek ve kayınpederi Metin Şimşek'le tartıştı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. 2 çocuk annesi Burcu Cöddü ve halası Müzeyyen Çırak, araya girmek istedi.

4 kişiye kurşun yağdırdı

Uğur Cöddü, yaşanan arbede sırasında ruhsatsız tabancası ile rastgele ateş açtı. Silahtan çıkan kurşunlar eşi Burcu Cöddü, kayınbiraderleri Süleyman ve Harun Şimşek ile halası Müzeyyen Çırak´a isabet etti. Yaralılar kanlar içinde yere yığıldı.

"Çocuklarım sana emanet"

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, Burcu Cöddü yanındaki yakınına "Çocuklarım sana emanet" dedi.

İki çocuk annesi kurtarılamadı

Ameliyata alınan Burcu Cöddü, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer 3 yaralının ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olay sonrası kaçmaya çalışan Uğur Cöddü ise vatandaşlar tarafından dövülüp, gelen polis ekiplerine teslim edildi.

Babasının evine göndermemiş

Kavganın, Uğur Cöddü´nün eşini mevlit nedeniyle babasının evine göndermemesi üzerine yaşandığı ortaya çıktı. Olaydan bir gün önce Burcu Cöddü´nün annesiyle birlikte yüksük çorbası yaptığı, tekrar mevlit için gitmek istediğinde ise eşinin buna karşı çıktığı öğrenildi.

"Sen kimsin kardeşimi göndermiyorsun"

Bunun üzerine Burcu Cöddü´nün kardeşlerini arayarak durumu anlattığı, Harun Şimşek´in de eniştesine, "Sen kimsin, kız kardeşimi göndermiyorsun. Seninle görüşeceğiz" dediği kaydedildi.

Katil zanlısı koca tutuklandı

Emniyetteki sorgusunda olayı anlatan Uğur Cöddü, "Harun ve Süleyman´ın üst katta yaşayan babamı dövdüğünü gördüm. Sonrasında beni darp etmeye başladılar. Ben de tabancamı çıkarıp önce havaya, ardından da rastgele ateşledim" dediği belirtildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Cöddü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:07
Güneş 06:32
Öğle 12:59
İkindi 16:29
Akşam 19:15
Yatsı 20:35

Gelişmelerden Haberdar Olun

@