DOLAR
32,56 -0.10
EURO
35,01 +0.39
ALTIN
2.437,60 +0.60
BIST
9.717 -0.05
BITCOIN
64.997 +1.24
12

CHP’deki tacizlere sessiz kalmıştı!

CHP’deki taciz ve tecavüz iddiaları hakkında tek kelime etmeyen Kemal Kılıçdaroğlu, LGBT lobisinin sığınağı haline gelen ve Türk aile yapısına zarar veren ‘İstanbul Sözleşmesi’nin feshedilmesi üzerinden kadın hakları savunuculuğuna soyundu.

Genel 20.03.2021, 19:18
CHP’deki tacizlere sessiz kalmıştı!

Partisinde peş peşe ortaya çıkan taciz ve tecavüz iddialarına sessiz kalan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘İstanbul Sözleşmesi’nde çıkılmasını eleştirdiği açıklamasında, kadınlara seslenerek, “Her zaman, her yerde, her ortamda bütün kadınların hakkına, hukukuna sahip çıkacağım. Adalet neredeyse orayı arayacağım. Adaletten yana olacağım. Sizden yana olacağım. Sizin hakkınızdan, hukukunuzdan yana olacağım. Sizin hakkınızı, hukukunuzu her yerde, her platformda sonuna kadar savunacağım, söz veriyorum” dedi.

Türkiye sözleşmeden neden çekildi?

LGBT lobisinin sığınağı haline gelen ve Türk aile yapısına zarar vermeye başlayan sözleşmeden çekilmenin gerekçeleri de ortaya çıktı. İşte o gerekçeler:

1- İstanbul Sözleşmesi, LGBT ideolojisi savunuculuğuna indirgendi. LGBT’nin bazı kesimler tarafından meşru evrensel hukuk normu şeklinde dayatılmasının önüne geçilecek.

2- Milli ve manevi değerler ile Türk aile yapısında LGBT propagandasının oluşturduğu rahatsızlık giderilecek.

3- LGBT ideolojisi üzerinden inşa edilmek istenilen diplomatik ve siyasi baskı engellenecek.

4- Kadın hakları meselesi LGBT odaklı tartışmaların tahakkümünden kurtarılacak.

5- Sözleşmenin toplum değerleri ile bağdaşmayan kısımlarının, Türkiye’nin kadına şiddet ile mücadelesine ve kadın hakları konusundaki adımlarına gölge düşürmesinin önüne geçilecek.

6- LGBT’yi işaret eden ifadeler sebebiyle rahatsızlık duyan kesimlerin kadına yönelik şiddete karşı desteğinin konsolide edilmesi sağlanacak.

7- Kadına şiddet ile mücadelede iç hukuka dayalı uygulamaların iyileşmesine odaklanmak için gerekli zihinsel paradigma değişikliğine engel olan ‘cinsel yönelim’ unsuru ortadan kalkacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:49
Öğle 12:52
İkindi 16:39
Akşam 19:44
Yatsı 21:11

Gelişmelerden Haberdar Olun

@