DOLAR
32,26 +0.01
EURO
34,68 -0.14
ALTIN
2.403,18 +0.12
BIST
10.337 0.00
BITCOIN
62.616 -1.64
12

Israrla soru soran muhabire canlı yayında fırça!

ABD Başkanı Biden, Rusya Devlet Başkanı Putin ile yaptığı görüşme sonrası Cenevre’de düzenlediği basın toplantısından ayrılırken ısrarla soru sormaya devam eden muhabiri fırçaladı.

DÜNYA 17.06.2021, 11:52
Israrla soru soran muhabire canlı yayında fırça!

Dünya, 16 Haziran’da ilk kez bir araya gelen ABD Başkanı Joe Biden ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin görüşmesini takip etti.

 Görüşmenin ardından iki lider yaptıkları açıklamalarda dünya basınında da geniş yer buldu.

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yaptığı görüşme sonrası Cenevre’de düzenlediği basın toplantısından ayrıldığı sırada ısrarla soru sormaya devam eden muhabiri azarladı.

Basın toplantısının ardından kürsüden ayrılan Biden’a, kapıdan çıktığı sırada bir muhabir, “Putin’in davranışlarını değiştireceğine sizi ne bu kadar inandırıyor” diye sordu. “Benim böyle bir güvencem yok, neler oluyor neden hep böyle yapıyorsun” diyerek muhabire bağıran Biden, muhabire, “Ben ne zaman böyle bir şey söyledim” dedi.

Vücut dilinden sinirlendiği ve gergin olduğu anlaşılan Biden muhabire, Putin ile ilgili olarak, “Ben dedim ki, davranışlarını değiştirecek şey, dünyanın geri kalanının onlara tepki vermesi ve dünyadaki önemlerini azalmakla olur” ifadelerini kullanarak, “Bir güvence değil, sadece gerçekleri söylüyorum” dedi.

Muhabirin ısrarla Putin’in daha önce değişmediğini ve Biden’ın bu şartlar altında görüşmeyi nasıl yapıcı olarak değerlendirdiğini sorması üzerine Biden muhabire, “Eğer bunu anlamıyorsan yanlış meslektesin” dedi.

Biden, muhabirden özür diledi

Konferansın ardından ABD’ye dönüş için başkanlık uçağına binmeden evvel Biden muhabirden özür diledi. Biden, “Çabuk sinirlendiğim için özür dilerim. Asla pozitif sorular sormuyorsunuz” dedi.

Muhabir ise sorduğu sorunun doğru olduğunu belirterek, “Putin görüşmenin ardından basın konferansında eleştirildiği şeylerin bir kısmını tekrar yaptı” ifadelerini kullandı. Biden ise, “Buraya yapmak için geldiğim şeyi yaptım” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:54
Güneş 05:33
Öğle 12:50
İkindi 16:42
Akşam 19:57
Yatsı 21:30

Gelişmelerden Haberdar Olun

@