DOLAR
32,32 +0.20
EURO
35,11 -0.05
ALTIN
2.293,46 +0.70
BIST
9.058 +2.85
BITCOIN
70.409 +1.08
12

Anlaşma tamam!

Arsenal'le olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mesut Özil'de flaş gelişmeler yaşanıyor! DHA, Fenerbahçe'nin, Mesut Özil'le 3,5 yıllık sözleşme imzalama konusunda anlaşma sağladığını iddia etti! Haberde sarı-lacivertli kulüp ile yıldız futbolcu arasındaki anlaşmanın detayları da paylaşıldı!

SPOR 06.01.2021, 21:15 06.01.2021, 21:45
Anlaşma tamam!

Arsenal'le olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mesut Özil'de flaş gelişmeler yaşanıyor! DHA'nın haberine göre Fenerbahçe, dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil'i kadrosuna katıyor.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen 32 yaşındaki oyuncu, sarı-lacivertli kulüp ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı. Amerika Birleşik Devletleri'nden de teklif alan Mesut Özil, hem Fenerbahçeli olması hem de yoğun ısrarlar nedeniyle sarı-lacivertlilerin teklifini kabul etti.

MLS ekibi DC United'ın özellikle yüksek bir ücret, kulüpten hisse ve pilot takım kurma yetkisi önerdiği Özil, Fenerbahçe taraftarının önünde oynama hayali nedeniyle rotasını İstanbul'a çevirdi. 

6 Aylık Maaşı Arsenal'den!

Habere göre Sarı-lacivertli kulüple 3.5 yıllık anlaşma imzlayacak Özil'in, ligin ikinci yarısındaki maaşını İngiliz kulübü Arsenal ödeyecek. Yeni sezonla birlikte 2.5 milyon Euro imza parası alacak olan Özil yıllık ise 5 milyon Euro kazanacak.

Menajerinden Açıklama!

Mesut Özil'in hem menajerliğini hem de avukatlığını yapan Erkan Söğüt de transfere dair açıkalam yaptı. "Mesleğim gereği bu işin hukuksal tarafına da fazla önem veriyorum. Mesut´un Arsenal ile süren sözleşmesi var" ifadelerini kullanan Söğüt şunları söyledi:

"Ocak ayı ile birlikte ortada hukuki bir durum kalmadığı için temsilcisi olarak Mesut´a ilgi gösteren kulüplerle görüşmelere başlamıştık. Unutmamak gerekir ki Arsenal ile de şartlar konuşulması gerekiyor. Bizler işimizi doğru yapmak zorundayız. Mesut´un geleceğiyle ilgili hem ağabeyi, hem ailesiyle konuşarak süreci en kısa zamanda tamamlayacağız" Schalke 04 altyapısında yetiştikten sonra Werder Bremen'e transfer olan Mesut Özil, 2010 Dünya Kupası'nda yıldızını parlattı. Turnuvanın ardından Real Madrid'e transfer olan ve burada lig şampiyonluğu da yaşayan tecrübeli futbolcu 2013-14 sezonunda ise Arsenal'e transfer oldu. Arsenal formasıyla 7 sezon geçiren Mesut, 255 maça çıkarken 44 gol attı, 77 golün de hazırlayıcısı oldu. Mesut Özil, ırkçı saldırılara uğradığı için bıraktığı Almanya Milli Takımı'nda ise bugüne kadar 92 maçta forma giydi ve 23 gol kaydetti.

Genoa ve Fenerbahçe İstiyor!

Fenerbahçe'deki diğer bir sıcak gelişme ise Sokratis Papastathopulos cephesinde yaşandı. Sky Sport'un haberine göre sarı-lacivertliler Yunan savunmacıyı renklerine bağlamak için harekete geçti.

Haberde Fenerbahçe'nin dışında Genoa'nın da Sokratis'i transfer etmek istediği ve iki kulübün birbiriyle yarıştığı belirtildi. Öte yandan Sokratis'in, Mesut'un paylaşımını beğenmesi de sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı.

Ozan Tufan'a Premier Lig'den İki Talip!

TRT Spor'un haberine göre Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Ozan Tufan'ın 'Ada'dan talipleri var. Crystal Palace ile West Bromwich Albion'ın milli futbolcuyu transfer etmek için sarı-lacivertli kulüple temasa geçtiği öğrenildi. Sarı-lacivertli formayla bu sezon 14 maça çıkan Ozan Tufan 4 gol 3 asistlik katkı verdi.

Fatih Karagümrük, Cisse'yi İstiyor! 

Yine TRT Spor'un haberine göre Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük transferde hız kesmiyor... Ara transferde daha önce Emre Çolak, Borini, Bertolacci transferlerini duyuran Karagümrük, son olarak Gaston Campi ile Vegar Eggen Hedenstad'ı renklerine bağladığını açıklamıştı. Bu dönemde 5 futbolcuyla kadrosunu takviye eden İstanbul temsilcisi Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Papiss Cisse'yi de transfer etmek istiyor. 35 yaşındaki forvet bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 12 maçta 3 gol 1 asistlik katkı verdi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:07
Güneş 06:32
Öğle 12:59
İkindi 16:29
Akşam 19:15
Yatsı 20:35

Gelişmelerden Haberdar Olun

@