DOLAR
32,50 +0.08
EURO
34,78 -0.12
ALTIN
2.496,45 +0.48
BIST
9.693 +1.77
BITCOIN
64.199 -1.22
12

Sosyal Medya'dan Albayrak için destek mesajları

Berat Albayrak için sosyal medyadan destek mesajları geldi.

GÜNLÜK MEVZULAR 08.11.2020, 21:50
Sosyal Medya'dan Albayrak için destek mesajları

Ekonomi Bakanı Berat Albayrak'ın istifa haberleri sonrası sosyal medyadan destek mesajları geldi.

Naci Bostancı

AK Parti Grup Başkanı ve Ankara Milletvekili Naci Bostancı ''Sn. Berat Albayrak bakanımız şahsen açıklama yapmadan mevcut haberler üzerinden değerlendirme yapmak doğru olmaz. Yıllardır bu ülkeye milletimize fedakarca yaptığı hizmetleri biliyor ve ayni şekilde devamını diliyoruz. Konu her bakımdan Sn. Cumhurbaşkanımızın takdirindedir.'' paylaşımında bulundu.

Mehmet Muş

AK Parti Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ''Bakanımız Sayın Berat Albayrak çok zor bir süreçte görev üstlendi. Kendi ayakları üzerinde duran milli bir ekonomi için önemli adımlar attı. Özverili çalışmalarına bizzat şahidiz. Cumhurbaşkanımızın da tensipleriyle görevinin başında devam etmesini temenni ediyoruz'' dedi.

Ömer Fatih Sayan

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'dan sosyal medyadan konuyla ilgili ilk paylaşımı yapan isim oldu. Sayan, twitter hesabından ''Berat Albayrak yerli, milli olarak enerjide yaptıklarını ancak anlayanlar ekonomide de Ülkemizin 2023 hedeflerime ulaşması için sayısız hizmeti hayata geçirdiğini göremezler. İstifanın kabul edilmeyeceğini ümit ediyorum. Ülkemizin, Milletimizin ve Ümmetimizin size ihtiyacı var.'' dedi.

Savcı Sayan

Ağrı Belediye başkanı Savcı Sayan ''K.Denizi 3bin metre delen Akdenize demir atan Trakyada gaz Agri Erzurum'da altin rezervleri ve petrol sahaları keşfeden"enerjide ekonomide bağımsızlık"diyen birini tabiki yerli işbirlikçiler ve yabancı ağababaları hedefe koyacak Umdum Sn.Cumhurbaşkanımızın istifayı kabul etmemesi'' yazdı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 05:56
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:39
Yatsı 21:04

Gelişmelerden Haberdar Olun

@