DOLAR
32,51 +0.18
EURO
34,75 +0.05
ALTIN
2.484,81 +0.91
BIST
9.493 -0.39
BITCOIN
63.000 +1.61
12

Dilan Çıtak Tatlıses'e büyük şok!

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, Nişantaşı'ndaki güzellik merkezinde, yabancı uyruklu turistler tarafından saldırıya uğradı. Çıtak, saldırıyı ucuz atlatırken, bir çalışanı ise kafasından yaralandı. Şarkıcı, karakola giderek şikayetçi oldu

GÜNLÜK MEVZULAR 31.03.2021, 22:09 31.03.2021, 22:17
Dilan Çıtak Tatlıses'e büyük şok!

Olay Dilan Çıtak'ın Nişantaşı'ndaki güzellik merkezinde meydana geldi. Yabancı uyruklu dört kişilik grup, güzellik merkezine geldiği sırada taraflar arasında gerginlik çıktı.

Polise koştu

Tartışma kavgaya dönüştü ve görevli bir erkek çalışan darp edildi. Turist grubu arbededen sonra mekandan hızla uzaklaştı. Yaşananların ardından Çıtak, hemen Harbiye Polis Merkezi'nin yolunu tuttu ve turistlerden şikayetçi oldu.

'Randevu yok' deyince saldırdılar

İfade verdikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Şu an çalışanımın sağlığını düşünüyorum, aklım onda. Tomografi çekilecek. Kötü bir şey yaşadık. Asistanım randevu olmadığını söyleyince arbede yaşandı ve direk saldırdılar. Parfüm şişesi ile çalışanımın kafasını yardılar." dedi.

Babasıyla buzları eritti

İbrahim Tatlıses, daha önce Kuşadası'ndan 7 çocuğuna da birer daire vereceğini açıklamıştı. Ancak Dilan Çıtak, kendisine ev verilmediğini söylemiş, Tatlıses de, 'Bize evrak gönderecekti, göndermedi o yüzden evi alamadı' ifadelerini kullanmıştı.

Genç şarkıcı, babasının bu sözlerine sert yanıt vererek, "Bir şeylerin peşine düşmedim. Ben, ev, miras beklemiyorum. Çocuk evrakla yapılmıyor, hislerle yapılıyor." demişti.

"Hiçbir zaman beklentim olmadı"

Aynı zamanda şarkıcı olan Dilan Çıtak Tatlıses, babasından miras beklentisi olup olmadığı sorusuna, “Hiçbir zaman öyle bir beklentim olmadı. Hatta bu konuda haksız eleştirilere de maruz kaldım. Babamın soyadını almamın nedeninin para olduğunu söylüyorlardı. Halbuki öyle bir şey yok. Ben kendi parasını kazanıp harcayan biriyim. Tatlıses soyadını maneviyat yönünden aldım. Mesela ‘Çocuklara Kuşadası’ndan ev verilecek’ dendi, herkese verildi ama bana verilmedi. Çıkıp da ‘Niye bana verilmedi?’ demedim. Çünkü aklım orada değil.” yanıtını vermişti.

Uzun süredir dargın olan baba-kız aralarındaki buzları eritti. Tatlıses, kızının evine gitti. Dilan Çıtak da o anları, "Evime hoşgeldiniz babacım" notuyla paylaşmıştı. 1989 doğumlu Dilan Çıtak, 2013 yılında ortaya çıkmış ve Tatlıses yıllar sonra kızını kabul etmişti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 05:59
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:37
Yatsı 21:01

Gelişmelerden Haberdar Olun

@