DOLAR
32,59 +0.30
EURO
35,04 +0.18
ALTIN
2.457,97 +0.89
BIST
9.889 +1.77
BITCOIN
64.450 +0.23
12

Ayşenur Arslan’dan flaş ‘Kılıçdaroğlu’ itirafı!

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan, gazeteci Adem Metan’ın YouTube kanalında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arslan, bugün seçim olsa Kılıçdaroğlu’na kazanması yönünde asla şans vermediğini dile getirip dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

GÜNLÜK MEVZULAR 25.06.2021, 00:36
Ayşenur Arslan’dan flaş ‘Kılıçdaroğlu’ itirafı!

Ayşenur Arslan sosyal medyada dijital yayıncılık yapan Adem Metan’ın programına konuk oldu.

Ayşenur Arslan, programda yaptığı açıklamada Adem Metan’ın “Bugün seçim olsa Kılıçdaroğlu’nu şanslı görüyor musunuz?” sorusuna “Hayır. Ben mesela Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olsam ki bana danıştığı yok yani şimdi hakkını da yemeyim. Ona derim ki: Sakın ha, sakın ha! Herkes gibi bende belki Mansur Yavaş’ı öneririm.” ifadelerini kullandı.

Muhalefete başkan ve başkan yardımcısı önerisi

Soruyla ilgili çarpıcı açıklamalarına devam eden Arslan, Başkan Erdoğan karşısında olası bir erken seçime karşı muhalefetin başkan ve başkan yardımcısı şeklinde iki isimle hazırlık yapması gerektiğini dile getirerek “Ama şu da olabilir: Amerika’da başkan ver yardımcısı birlikte seçilir bunun Türkiye’de olmaması için bir sebep yoktur. Bu yasal bir zorunluluk olmamakla birlikte önünde bir engelde yoktur. Kılıçdaroğlu ve Akşener biri başkan biri başkan yardımcısı gibi ikili olarak kampanya yapıp birlikte seçime giderlerse buradan bir şey çıkar. Ama dediğim gibi başka kombinasyonlarda heralde çıkacaktır daha çok zaman var.” dedi.

Kılıçdaroğlu’ndan erken seçim çağrısı

Ayşenur Arslan’ın açıklamaları yayınlandığı sırada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin “Yüzde 45 oyumuz var” açıklamasını paylaşarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a erken seçim çağrısı yaptı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:48
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:45
Yatsı 21:12

Gelişmelerden Haberdar Olun

@