DOLAR
32,60 +0.38
EURO
34,79 +0.16
ALTIN
2.496,42 +0.48
BIST
9.464 -0.63
BITCOIN
65.000 +3.86
12

Şehit olan Hüseyin Keleş’in eşi yürek burktu!

Ağrı’da Eren-15 Operasyonu’nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş, Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazının ardından şehidin naaşı, askerlerin omuzlarında top arabasına taşındığı sırada cenaze aracının peşinden koşan eşi Pelin Keleş, “Ne olur gitme, gidersen geri gelmeyeceksin. İn arabadan, ne olur in” diyerek gözyaşı döküp el salladı.

Gündem 30.05.2021, 19:30
Şehit olan Hüseyin Keleş’in eşi yürek burktu!

İçişleri Bakanlığı, dün akşam Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında gerçekleştirilen Eren-15 Operasyonu’nda çıkan çatışmada bir jandarma personelinin şehit olduğunu bildirdi.

Eren-15 Operasyonu’nda teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş için Ahmet Hamdi Akseki Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Ankara Valisi Vasip Şahin, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, bazı milletvekilleri, bazı eski bakanlar ile diğer ilgililer katıldı.

Cami avlusuna kortej eşliğinde getirilen tabutun başında askerler nöbet tuttu. Şehidin ailesi ve yakınları cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

Şehit eşinin gözyaşları dinmedi

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı, askerlerin omuzlarında top arabasına taşındı.

Şehidin eşi Pelin Keleş, bu sırada cenaze aracının peşinden koşup, “Ne olur gitme, gidersen geri gelmeyeceksin. İn arabadan, ne olur in” diyerek gözyaşı döküp el salladı. Top arabasına alınan şehidin naaşı, Bağlum Mezarlığı’na götürülerek tekbirlerle ve dualarla defnedildi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03

Gelişmelerden Haberdar Olun

@