DOLAR
32,60 +0.38
EURO
34,79 +0.16
ALTIN
2.496,42 +0.48
BIST
9.464 -0.63
BITCOIN
65.000 +3.86
12

Pınar Gültekin’den acı haber geldi

Muğla’nın Ula ilçesinde, 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Gündem 21.07.2020, 13:58 21.07.2020, 14:12
Pınar Gültekin’den acı haber geldi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27)’den beş gündür haber alınamıyordu. Katil zanlısı Cemal Metin Avcı’nın itiraflarından yola çıkan ekipler, Muğla'nın Menteşe ilçesinin kırsal Yerkesik Mahallesi’ndeki ormanlık alanda Gültekin’in cansız bedenine ulaştı.

Gültekin’in öldürülmesi ile ilişkili göz altına alınan katil zanlısı Cemal Metin Avcı’nın Gültekin’in eski erkek arkadaşı olduğu ve cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Üzerine beton dökmüş

Katil zanlısı Cemal Metin Avcı, jandarma tarafından yapılan sorgusunda, Gültekin ile aralarında kıskançlık nedeni ile çıkan kavgada boğazını sıkarak öldürdüğünü itiraf etti. Avcı, Gültekin ile konuşmak için otomobiliyle bağ evine gittiklerini, burada çıkan tartışmada, genç kızı dövdüğünü, bayılınca da boğazını sıkarak boğduğunu söyledi. Katıl zanlısı daha sonra Gültekin'in cesedini ormanlık alana götürüp, çöp varilinde yakarak üzerine beton döktüğünü söyledi.

Avcı’nın ifadesi sonrasında yola çıkan jandarma ve polis ekipleri Muğla’nın Menteşe ilçeşindeki kırsal Yerkesik Mahalles’ndeki ormanlık alanda, bölgede bulunan çöp varilini kesip, Gültekin’in yanmış cesedine ulaştı. Gültekin’in cansız bedeni, savcı ve güvenlik güçlerinin olay yerindeki incelemeleri sonrasında otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Katilin ilk ifadesi ortaya çıktı

Katil zanlısı Cemal Metin Avcı’nın Pınar Gültekin cinayeti ile ilgili emniyette verdiği ilk ifade ortaya çıktı. Avcı ifadesinde, “Pınar ile ilişkimiz vardı, eşine söylerim diye sürekli tehdit ediyordu, para istiyordu. O gün de para istedi. Verecektim ama sinirlendim, tartıştık. Bir anlık öfke ile öldürdüm” ifadelerini kullandı.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre ise Avcı'nın ifadesinde, "Pınar ile ayrıldıktan sonra kendime gelemedim. Yeniden onunla birlikte olmak istedim, teklifimi kabul etmedi. O zaman son olarak “Çiftlikte bir akşam yemeği yiyelim” diye ikna ettim. Çiftliğe gittik, yemek yedik, yine bana dönmesini istedim. Oysaki o başkası ile olduğunu söyledi, zaten bunu hissediyordum." açıklamaları yer aldı.

Katil zanlısı Cemal Metin Avcı

Bakanlıktan Açıklama

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bakanlık tarafından Gültekin’in davasına müdahil olacağını ifade ederek, “ Muğla'da katledilen Pınar Gültekin kızımızın acısı yüreğimizi yaktı; bir canımıza daha kıyıldı. Davaya müdahil olarak katilin en ağır cezayı alması için hukuki sürecin yakın takipçisi olacağız” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03

Gelişmelerden Haberdar Olun

@