DOLAR
32,60 +0.38
EURO
34,84 +0.30
ALTIN
2.496,95 +0.50
BIST
9.469 -0.59
BITCOIN
64.805 +5.37
12

Meteoroloji uyardı! Öğleden sonraya dikkat!

Meteoroloji’den yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ile Çanakkale’nin kuzey ve doğusunda görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yerel olarak kuvvetli olmasının beklendiği, bu nedenle de ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzlukların meydana gelebileceği bildirildi.

Gündem 02.07.2021, 09:36
Meteoroloji uyardı! Öğleden sonraya dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son bilgilere göre mevsim normallerinin üzerinde olan ve bunaltan hava sıcaklıklarıyla birlikte yeni bir yağış dalgası Türkiye’ye geldi.

Bugün öğleden sonraya dikkat

Meteoroloji’den alınan tahminlere göre, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz (Sinop dışında), Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Çanakkale, Eskişehir, Çankırı ve Artvin çevreleri ile Trabzon ve Rize’nin iç, Van’ın kuzey ve doğu, Ankara’nın kuzey ve batı çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; öğle saatlerinden sonra Trakya Kesimi (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ) ile Çanakkale’nin kuzey ve doğusunda yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeybatı, zamanla iç ve batı kesimler ile Güneydoğu Anadolu’da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

2 Temmuz illere göre hava durumu

Ankara: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey ve batı ilçeleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 36
İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32
İzmir: Az bulutlu ve açık 36
Adana: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 35
Antalya: Az bulutlu ve açık 33
Samsun: Parçalı ve az bulutlu 30
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra iç kesimleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28
Erzurum: Az bulutlu, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 42

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03

Gelişmelerden Haberdar Olun

@