DOLAR
32,39 +0.20
EURO
35,08 -0.05
ALTIN
2.326,56 +0.26
BIST
9.079 -0.01
BITCOIN
70.318 -0.98
12

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor.

Gündem 08.07.2021, 12:28
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşuyor. Erdoğan'ın açıklamalarının satırbaşları şöyle:

"Kendi değerlerine saygılı, hayallerini gerçekleştirmek için çalışan herkesin yanında yer alan milletimiz canı pahasına bizim de yanımızda yer almıştır. İktidara geldiğimizde milletimiz ne istiyor, ne bekliyorsa onu yapacağız demiştik. Yalnızca milletimize güvendik, milletimizden destek bekledik.

Son 8 yıldır, ülkemizle birlikte partimizin ve şahsımızın da yaşadığı kesintisiz saldırı sürecinden milletimizden aldığımız destekle dimdik çıkmayı başardık. Fitili ilk Gezi Olayları'yla ateşlediler. Batılı medya kuruluşlarının canlı yayın yaptığı olayları hatırlıyorsunuz değil mi? Güya ağaç, çevre diyerek yola çıktılar. Sonra işi ülkemizin tüm kalkınma projelerinin durdurulması, milli politikalardan vazgeçilmesine kadar götürdüler. Biz buradaki oyunu gördük ve kararlı bir duruş sergileyerek bu oyunu bozduk. Ardından FETÖ'nün 17/25 Aralık kumpasını devreye soktular. Bu kumpası da milletimizle boşa çıkardık. CHP'nin borazanlığını yaptığı bu süreci seçimlerde kullanmaya çalıştılar. Milletimizin dirayeti ve kararlığıyla her iki seçimde de hüsrana uğradılar. Sonra PKK sahne aldı. Masum insanları canlı kalkan olarak kullanarak kendilerince bir senaryo uyguladılar. Milletimizle omuz omuza vererek teröristleri açtıkları kuyulara gömdük. Sınırlarımız içinde başaramadıkları tezgahı sınır ötesinde kurmaya kalktılar. DEAŞ'ından PKK/PYD'sine kadar bulundukları yerde tepelerine bindik ve sınırlarımızı güvenli hale getirdik. 15 Temmuz darbe girişimini tarihimizin en büyük ihanet kalkışmalarından biridir. Bu alçak kalkışmayı sabahın ilk ışıklarıyla akamete uğrattık.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36

Gelişmelerden Haberdar Olun

@