DOLAR
32,51 -0.13
EURO
34,77 -0.29
ALTIN
2.423,52 -0.27
BIST
9.743 +1.02
BITCOIN
66.449 +0.12
12

Angelina Jolie'den depremzedelere destek

Angelina Jolie, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için harekete geçti. Jolie, depremzedeler için bağış çağrısında bulunarak "Kalbim Türkiye halkıyla birlikte" dedi.

Gündem 12.02.2023, 14:21
Angelina Jolie'den depremzedelere destek

Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 10 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı.

Türkiye'ye dünyadan destek yağarken, televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimleri de depremzedeler için harekete geçti. Bu isimlerden biri de dünyaca ünlü şarkıcı Angelina Jolie oldu.

ABD'li oyuncu Angelina Jolie, sosyal medya hesabından Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için bağış yapılması çağrısında bulundu.

Hayal bile edemeyeceğimiz acıları kavramak zor

Angelina Jolie, Kahramanmaraş'ta 15 yaşındaki kaybettiği kızının elini bırakmayan acılı babanın fotoğrafını ve yardım kampanyası linkini eklediği paylaşımında, "Kalbim Suriye ve Türkiye halkıyla birlikte. Birçok ailenin çektiği hayal bile edemeyeceğimiz acıları kavramak zor. Umarım başkaları da destek vermeyi düşünür, böylece hayat kurtaran çalışmalarına devam edebilirler" ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü isimlerden Türkiye'ye taziye mesajları

Sinema tarihinin ünlü karakteri 'James Bond’u canlandıran İngiliz oyuncu, Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenler ve enkaz altında olanlar için destek mesajı paylaştı.

Depremzedeler için yardım çağrısında bulunan Craig, Birleşik Krallık'taki on dört yardım kuruluşunu bir araya getiren Disasters Emergency Committee (DEC) ile birlikte çalıştığını belirtti.

Oyuncu, Türkiye ve Suriye'de milyonlarca insanın afetten etkilendiğini ve evlerinin artık güvenli olmadığını söyleyerek, bağış yapmanın önemine vurguda bulundu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:51
Öğle 12:52
İkindi 16:38
Akşam 19:43
Yatsı 21:10

Gelişmelerden Haberdar Olun

@