DOLAR
32,59 +0.29
EURO
34,78 +0.01
ALTIN
2.492,41 +0.32
BIST
9.525 -0.06
BITCOIN
63.350 +2.28
12

Albayrak Medya öncülüğünde Türkiye Yüzyılı'nın ilk enerji zirvesi başladı

Türkiye Yüzyılının ilk Enerji zirvesi olan '1.Enerjide Türkiye Yüzyılı Zirvesi', Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın himayelerinde, Albayrak Medya öncülüğünde gerçekleştiriliyor.

Gündem 30.01.2023, 12:17
Albayrak Medya öncülüğünde Türkiye Yüzyılı'nın ilk enerji zirvesi başladı

30 Ocak Pazartesi günü Four Seasons Bosphorus Hotel'de düzenlenen zirvede petrol ve doğalgazdan, elektrik, madencilik ve yenilenebilir enerji sektörlerine kadar Türkiye'nin gelecek yüzyılına damga vuracak konu başlıkları ele alınıyor

Geçtiğimiz 100 yılda enerji alanında büyük bir dönüşüm gerçekleştiren Türkiye'de şimdi de iklim krizi ve sürdürülebilirlik gündeminde enerji sektörünün gelecek 100 yılı planlanıyor. Albayrak Medya ‘Enerjide Türkiye Yüzyılı'nı değerlendirirken, Türkiye’nin gelecek yüzyılı için de hazırlık yapıyor.

Türkiye yüzyılının ilk enerji zirvesi

Petrol, doğalgaz, elektrik, madencilik ve yenilenebilir enerji sektörlerinin aynı gün, aynı çatı altında buluşturan Türkiye yüzyılının ilk enerji zirvesi için geri sayım başladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı himayelerinde ve Albayrak Medya öncülüğünde bugün 'Enerjide Türkiye Yüzyılı Zirvesi' gerçekleştiriliyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in konuşmalarıyla başlayacak zirveye enerji sektöründen birçok değerli isim ve firma katılıyor.

Bakan Dönmez ile özel oturum

Albayrak Medya’nın, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’yla ortaklaşa gerçekleştireceği 'Enerjide Türkiye Yüzyılı Zirvesi'nin açılışı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in katıldığı bir oturumla gerçekleşiyor.

Bakan Dönmez'in açıklamalarından satır başlıkları:

Türkiye, hızlı karar alabilen, dinamik ve kendini sürekli güncelleyebilen bir yapıya kavuştuğunu belirten Dönmez, "İnsanoğlu kimi zaman geçmişini muhasebe eder. Doğrularını, yanlışlarını masaya yatırır. Kimi zaman pişmanlıklar, kimi zaman da “iyi ki yapmışım” dediği zamanlar olur. Aslına bakarsanız devletlerin, milletlerin kaderleri de bundan çok farklı değil. Sistemler, düzenler, devletler hiçbir zaman doğru bir hat üzerinde ilerlemiyor. İnişler, çıkışlar, krizler, zirveler sürekli bir değişim halindeyiz. Böylesi bir hercümerçte bizleri güvenli limana ulaştıracak iki şey var. Bir, size gideceğiniz yolu gösterecek bir yol haritanız. İki, sizin önünüzü açacak, sizi yeni ufuklara taşıyacak bir liderin varlığı. Hamd olsun, Türkiye bugün ikisine de sahip. Sayın Cumhurbaşkanımızın siyasi kararlılığı ve vizyonu ile Türkiye’nin kangren olan pek çok meselesi çözüme kavuştu. Türkiye, hızlı karar alabilen, dinamik ve kendini sürekli güncelleyebilen bir yapıya kavuştu" dedi.

TVNET ve TVNET RADYO'dan canlı yayınlanıyor

Türkiye’nin gelecek yüzyılının ele alınacağı 'Enerjide Türkiye Yüzyılı Zirvesi, TVNET ve TVNET RADYO’nun ortak yayınının yanı sıra, Yeni Şafak Youtube hesabında da canlı olarak yayınlanıyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:58
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:38
Yatsı 21:03

Gelişmelerden Haberdar Olun

@