DOLAR
32,37 +0.15
EURO
34,97 -0.32
ALTIN
2.325,48 +0.22
BIST
9.080 0.00
BITCOIN
70.100 +0.14
12

CHP’li Ateş’ten Kılıçdaroğlu yönetimine yaylım ateşi!

CHP’nin eski yöneticisi Yılmaz Ateş, Kemal Kılıçdaroğlu yönetimini yerden yere vurdu: Türkiye’nin gündemi Akdeniz Libya Irak Suriye muhalefetin gündemi patates soğan

Genel 22.04.2021, 15:34
CHP’li Ateş’ten Kılıçdaroğlu yönetimine yaylım ateşi!

Eski CHP Milletvekili Yılmaz Ateş yazılı bir açıklama yaparak partisine ve muhalefete tepki gösterdi. Türkiye’nin gerçek gündeminin Akdeniz, Libya, Irak ve Suriye’de yaşananlar olduğunu buna karşı muhalefetin gündeminde patates soğan bulunduğunu söyleyen Ateş, “Muhalefet Türkiye’nin geleceğini etkileyen bu sorunları ağzına almadığı gibi, milletvekillerine genelge göndererek konuşmamalarını istiyor. Susarak emperyalist güçlere yaranıp iktidara gelmeyi ummak yerine, milletin safında sesini yükselterek, milletin muhalefeti olmalılar” dedi.

Gündemle alakaları yok

Eski CHP Milletvekili ve TBMM 22. Dönem Başkanvekili Yılmaz Ateş, “Muhalefet, ulusal sorunlarımızın neresindedir?” başlıklı bir yazılı açıklama yaparak partisine muhalefet partilerine “Türkiye’nin ulusal ve gerçek gündeminden uzak oldukları” eleştirisinde bulundu.

“Emperyalizm çevreden kuşatarak, içerideki terörist işbirlikçilerini harekete geçirerek Türkiye’ye boyun eğdirmek, egemenliğini elinden almak, mavi ve kara vatanımızı bölmek istemektedir. Bu artık görülmelidir. Hedefleri Türkiye’nin birliği ve bütünlüğüdür” diyen Ateş, muhalefet partilerine tepkisini şu sözlerle aktardı:

“Muhalefet ulusal sorunları ağzına almıyor konuşturtmuyor”

Yumurta, patates, soğan üzerinden dahi her gün iktidara hesap soran muhalefet, Türkiye’nin geleceğini etkileyen bu sorunları ağzına almadığı gibi, milletvekillerine genelge göndererek konuşmamalarını istemektedir.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:05
Güneş 06:30
Öğle 12:58
İkindi 16:30
Akşam 19:16
Yatsı 20:36

Gelişmelerden Haberdar Olun

@