DOLAR
32,54 -0.06
EURO
34,82 -0.17
ALTIN
2.435,70 +0.23
BIST
9.723 +0.81
BITCOIN
65.100 -2.08
12

MEB Talim ve Terbiye Kurulunda görev değişimi

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu üyeleri görevden alınarak yerlerine yeni atamalar yapıldı. Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığına Prof. Dr. Cihad Demirli atandı.

EĞİTİM 25.08.2021, 13:42
MEB Talim ve Terbiye Kurulunda görev değişimi

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığına Prof. Dr. Cihad Demirli atandı. 5 üye değişti. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu üyeleri Dr. Mehmet Sürmeli, Dr. Hasan Kavgacı, Dr. Hüseyin Şirin, Toper Akbaba ve Prof. Dr. Bahri Ata görevden alındı.

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığına Prof. Dr. Cihad Demirli atanırken, kurul üyeliklerine de Prof. Dr. Mehmet Karataş, Prof. Dr. Mustafa Gündüz, Prof. Dr. Bülent Dilmaç, Doç. Dr. Cem Gençoğlu, Dr. Mehmet Gündüz ve Dr. Hüseyin Yorulmaz’ın atamaları yapıldı.

Cihad Demirli kimdir?

Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu başkanlığına atanan Cihad Demirli kimdir? Cihad Demirli, 1978 yılında Sivas’ta dünyaya geldi.

Aslen Sivaslı olan Cihad Demirli, daha İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde görev yapıyordu.

Demirli, Üniversite eğitimini Elazığ’da bulunan Fırat Üniversitesi’nde Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Bölümü, Bilgisayar Öğretmenliği alanında tamamladı.

Aynı üniversitede mezuniyetinden sonra yüksek lisans yaparak burada araştırma görevlisi olarak çalıştı. 2010 yılına kadar Fırat Üniversitesi’nde çalışan Demirli, daha sonra İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak geçti.

Öncesinde Fırat Üniversitesi’nde Sosyal Bilimler Enstitüsü, Eğitim Bilimleri ABD’de öğretim görevlisi olarak çalıştı.

Cihad Demirli ikinci bir üniversite olarak da Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nü bitirdi.

İyi derecede İngilizce bilen Cihad Demirli’nin uzmanlık alanı ise; Eğitim Programları ve Öğretim, Eğitimde Program Geliştirme, E-Öğrenme ve Teknolojileri, E-Portfolyo Uygulamaları, E-Öğretim Materyali Tasarımı, Uzaktan Öğretim Tasarımı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:51
Öğle 12:52
İkindi 16:38
Akşam 19:43
Yatsı 21:10

Gelişmelerden Haberdar Olun

@