DOLAR
32,54 -0.06
EURO
34,82 -0.17
ALTIN
2.435,70 +0.23
BIST
9.722 +0.80
BITCOIN
64.755 -2.99
12

Kraliçe Elizabeth'ten 'zeytin dalı'

Kraliyet görevlerini bıraktıktan sona ABD´ye yerleşen Prens Harry ve Meghan Markle´ın, Oprah Winfrey´e verdikleri röportaj sonrası Kraliçe Elizabeth'ten hamle geldi. Kraliçe'nin çifti telefonla arayarak bizzat iletişim kuracağı belirtildi

DÜNYA 11.03.2021, 17:54
Kraliçe Elizabeth'ten 'zeytin dalı'

İngiltere'de Kraliyet görevlerini bıraktıktan sona ABD'ye yerleşen Prens Harry ve Meghan Markle'ın, Oprah Winfrey'e verdikleri röportaj gündemdekini yerini koruyor.

DHA'nın haberine göre röportajdaki açıklamalardan sonra Kraliçe Elizabeth'in, Prens Harry ve Meghan Markle çifti ile telefonla görüşme kararı aldığı bildirildi.

ABD'li sunucu Oprah Winfrey'le yaptıkları röportajın ardından, Kraliçe Elizabeth´in Prens Harry ve Meghan Markle çiftiyle bizzat iletişime geçeceği belirtildi.

`İddialar endişe verici´

Meghan Markle röportajda hamileyken intihara meyilli olduğunu ve kraliyetin, oğlu Archie doğmadan ten rengi konusunda tedirgin olduğunu belirtmişti.

Bunun üzerine İngiliz Kraliyet Ailesi açıklamaların 'endişe verici' olduğunu belirterek iddianın özel olarak inceleyeceğini söyledi.

Buckingham Sarayı'ndan Kraliçe adına yapılan açıklamada da , "Harry, Meghan ve Archie her zaman bu ailenin çok sevilen üyeleri olacaklar" denildi.

Röportajda neler konuşulmuştu?

ABD'li televizyon sunucusu Oprah Winfrey ile yapılan söyleşide Markle ise "Ben hamileyken, bebeğimin prens ya da prenses olmasını istemediler. Bebeğime güvenlik tanınmayacağını söylediler. Oğlum doğduğunda ten renginin ne kadar koyu olacağına dair konuşmalar oluyordu ve bundan endişeleniyorlardı" diye konuşmuştu.

Oprah'a intihar etmeyi düşündüğünü söyleyen Meghan, akıl sağlığının kötüleştiğini ve "artık yaşamak istemediğini" belirterek "Kuruma (saray idaresi) gittim ve yardım için başka bir yere gitmem gerektiğini söyledim. 'Daha önce hiç böyle hissetmedim ve bir yerlere gitmem gerekiyor' dedim. Bana gidemeyeceğimi, bunun Kraliyet Ailesi için iyi olmayacağını söylediler" diye eklemişti.

Meghan, "Kime gideceğimi bilmiyordum. Açıldığım kişilerden biri hala dostumuz ve sırdaşımız olan, kocamın annesinin (Prenses Diana) en yakın dostlarından biriydi. İçeride gerçekten neler yaşandığını başka kim anlayabilirdi" demişti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:51
Öğle 12:52
İkindi 16:38
Akşam 19:43
Yatsı 21:10

Gelişmelerden Haberdar Olun

@