DOLAR
32,55 -0.03
EURO
34,82 -0.19
ALTIN
2.440,51 +0.43
BIST
9.722 +0.80
BITCOIN
64.846 -2.85
12

18 yaşına dönebilmek için her yıl 2 milyon dolar harcıyordu

Vücudunun 18 yaşında görünebilmesi için her yıl 2 milyon dolar harcayan 45 yaşındaki ABD'li milyoner Bryan Johnson yine gündem oldu.

DÜNYA 31.01.2023, 13:35
18 yaşına dönebilmek için her yıl 2 milyon dolar harcıyordu

400 milyon doların üzerinde bir servete sahip olan 45 yaşındaki ABD'li milyoner Bryan Johnson, hayatını ve bedenini 'yaşlanmayı tersine çevirmeye' adamış ve gündem olmuştu.

Johnson hakkında ortaya atılan yeni bir iddia ile ortaya atıldı. İddianın sahibi ise Johnson'ın eski nişanlısı Taryn Southern.

Southern, Johnson'ı üç yıllık ilişkileri boyunca 'manipülatif' ve 'kontrolcü' davranmakla ve kanser teşhisi konduğunda onu terk etmekle suçladı.

Film yönetmeni Taryn Southern, DailyMail.com tarafından özel olarak elde edilen bir dava dosyasında, 45 yaşındaki Bryan Johnson'ın kendisine önceki tüm sevgililerini ve hatta hangi cinsel eylemleri yaptıklarını anlatması konusunda ısrar ettiğini söyledi.

Davada, "Davalı Johnson, Bayan Southern'i geçmişteki cinsel partnerlerinin tam bir listesini kendisiyle paylaşmaya ve tarif etmeye zorladı" denildi.

Johnson iddiaya göre, Southern'i finansal ve medikal olarak hayatı boyunca destekleyeceğini belirtti ve eski nişanlısının hayatı boyunca yanında olmasını istediği için onu pahalı bir wellness programına kayıt ettirdi. Bunun karşılığında ise Southern'in kendisine eşlik etmesini, entelektüel ve profesyonel olarak yanında olmasını ve iş projelerine dahil etmesini sağladı.

Ancak Southern 2019 yılında meme kanserine yakalandığında Johnson nişanlısını Los Angeles'taki evlerinden kovdu. İddiaya göre,Johnson Southern'e kendisinin kötü bir anlaşma haline geldiğini ve olumsuz etki ettiğini iddia etti ve kadını taşınmaya zorladı.

Bunun üzerine Southern, Johnson'ı 'ömür boyu mali destek anlaşmasını' ihlal etmekle suçlayarak Ekim 2021'de dava açtı. DailyMail.com tarafından ele geçirilen dava belgelerinde ayrıca Johnson'ın 'manipülatif ve zorlayıcı' davranış biçimi de ele alındı.

Dava süreci devam ederken Johnson iddialara ilişkin açıklamada bulunmadı.

Gençlik için harcadığı para gündem olmuştu

400 milyon doların üzerinde bir servete sahip olan 45 yaşındaki ABD'li milyoner Bryan Johnson gündem olmuştu.

Dünya basınına göre Johnson hayatını ve bedenini 'yaşlanmayı tersine çevirmeye' adamış durumda.

Johnson, her bir organını inceleyen ve test eden 30'dan fazla tıp uzmanından oluşan ekibe yılda 2 milyon dolar harcıyor. Sağlık uzmanlarının tek amacı ise Johnson'ın vücudunu 18 yaşındaki bir gencin vücuduna dönüştürebilmek.

Johnson programa göre sabah 5'te kalkıyor, günde yaklaşık iki düzine takviye gıda alıyor ve katı bir vegan diyetiyle besleniyor. Süreç titizlikle belgelenirken Johnson bağırsaklarının 33.537 fotoğrafını çekildiğini ve her şeyin izlendiğini belirtti.

Kendisi ve doktorları, iki yıl içinde biyolojik yaşının beş yıl gençleştirdiklerini ve artık 37 yaşında bir kişinin kalbine, 28 yaşındaki bir kişinin cilinde ve 18 yaşında bir kişinin akciğer kapasitesine sahip olduğunu iddia ediyor.

Girişimci 30'lu yaşlarında, Braintree Payment Solutions'ı kurdu. Ancak Bloomberg'e verdiği demeçte, bir zamanlar bu şirketi kurmak için sürdürdüğü yaşam tarzının kendisini depresif ve intihara meyilli hissetmesine neden olduğunu, bu nedenle vücudunun işleyişini anlamak için bir yolculuğa çıktığını söyledi.

Johnson, süreç boyunca birkaç biyo-girişim kurdu ve en son 2 yıl önce belki de şimdiye kadarki en iddialı projesini ortaya çıkardı: Vücudunu yeniden tasarlamaya karar verdi.

Johnson amacının beyninin, karaciğerinin, böbreklerinin, dişlerinin, cildinin, cinsel organı ve saçlarının tıpkı 18 yaşındayken olduğu gibi çalışmasını sağlamak olduğunu söylüyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:51
Öğle 12:52
İkindi 16:38
Akşam 19:43
Yatsı 21:10

Gelişmelerden Haberdar Olun

@