DOLAR
32,45 -0.15
EURO
34,83 -0.66
ALTIN
2.439,70 +0.14
BIST
9.916 +2.05
BITCOIN
63.700 -0.69
12

Samsun sele teslim oldu! Kayık ve botla gezdiler!

Samsun'da etkili olan sağanak nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Sanayi sitesinde esnaf, bot ve kayıkla gezerek dükkanların durumuna baktı.

Gündem 13.06.2023, 12:38
Samsun sele teslim oldu! Kayık ve botla gezdiler!

Samsun'da sabaha karşı sağanak etkili oldu. Dereler taştı, yollar göle döndü, bazı ev ve iş yerlerini de su bastı. Canik ilçesi Belediye Evleri Kavşağı'nda yollar, su ile kaplandı.

Bölgede sürücüler, araçları ile ilerlemekte güçlük çekti. Sağanak nedeniyle dereler taştı; bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Ekipler, su baskınlarına karşı çalışma başlattı.

Samsun'da eğitime yağmur engeli

Samsun'da, bu sabah etkili olan sağanak yağış nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, İlkadım, Atakum ve Canik ilçesindeki tüm okullarda 13 Haziran 2023 Salı günü eğitime bir gün ara verildi. Tekkeköy ilçesinde ise taşımalı eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.

Vatandaş botla gezdi

Samsun'un Canik ilçesi Gülşan Sanayi Sitesi'nde birçok esnaf, kayık ve bot kullanarak ulaşımı sağlayıp dükkanlarını kontrol etti. Öte yandan Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre Samsun’a son 24 saatte metrekareye 53.2 kilogram yağmur düştü.

Buzdolabı ve çamaşır makineleri yüzdü

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kurucaova köyünde sağanak nedeniyle sokaklar su altında kaldı. Köyde Mehmet Kılıçaslan'ın evinin önündeki buzdolabı ve çamaşır makinesini sel sularının sürükleyerek götürdüğü anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Ankara'da su baskını yaşandı

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan yağmurda Hasanoğlan Mahallesi'ndeki cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Bazı araçlar ise göle dönen yolda mahsur kaldı.

Kars'ta ekili alanlar zarar gördü

Kars’ta sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Caddeler sular altında kalırken, iş yerlerinin bodrumlarını da su bastı. Yüksek kesimlerde yağan dolu, ekili alanlara zarar verdi. Kars’ta cadde ve sokaklar göle döndü.

Kırıkkale'de evleri ve ahırları su bastı

Kırıkkale'nin Delice ilçesi Çerikli beldesinde etkili olan sağanak günlük yaşamı olumsuz etkilerken, derelerin taşması sonucu bir müstakil evde çökme meydana geldi; arazileri, ahırları ve evleri su bastı.

Denizli'de dereler taştı

Denizli'nin Çameli ilçesinde şiddetli yağış sonucu Belevi ve İmamlar mahallelerinden geçen Türkan Deresi taştı. Taşkın nedeniyle mahallelere ulaşım sağlayan kara yolu kısa süre trafiğe kapatıldı.

Konya'nın Beyşehir, Karapınar ve Hüyük ilçelerinde etkili olan sağanak sebebiyle, bazı yollarda su birikintileri oluştu, sürücüler yolda ilerlemekte güçlük çekti. Tarım alanları da sağanaktan olumsuz etkilendi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:12
Güneş 05:47
Öğle 12:51
İkindi 16:39
Akşam 19:46
Yatsı 21:14

Gelişmelerden Haberdar Olun

@