DOLAR
32,53 +0.23
EURO
34,77 +0.08
ALTIN
2.496,92 +1.41
BIST
9.525 -0.06
BITCOIN
63.016 +3.31
12

Çok çok rahat atlattım, aşının faydası oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüsü atlatmasının ardından ilk kez gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gündem 11.02.2022, 19:44
Çok çok rahat atlattım, aşının faydası oldu

Koronavirüs süreci: Bu süreci çok çok rahat atlattım. Aşının faydası çok oldu. 2 Sinovac, 3 de Biontech oldum. Bu aşıların tesiriyle rahat bir şekilde, kısa zamanda bunu geçirmiş oldum. 4-5 gün içerisinde negatife döndük. Bugün de cumayla birlikte halkımla bütünleşeyim istedim. Pazartesi Birleşik Arap Emirlikleri'ne seyahatim olacak. Bu süreç içerisinde ne kırgınlık, ne yorgunluk, ne bitkinlik olmadığı gibi evimde çalışmalarını aynı şekilde yürüttüm. Ankara'da arkadaşlarımla olamadım ama sürekli video konferansla irtibatı sürdürdük.

Emine Erdoğan’ın durumu: O benden bir gün sonra başladı. Henüz atlatamadı. Tüm tedbirlere devam ediyor. Rahatsızlığı pazartesi gününe kadar dua ediyorum atlatır. Seyahatte benle olması lazım. Rabbim şifalar versin.

Koronavirüs döneminde çalışmalar: Ankara'dan gelen notları inceliyorum. Görüşme yaptığım ülkelerin liderleri ile ilgili notlar, o ülkelerle gelen notlar. Rusya-Ukrayna krizi var. Bununla ilgili attığımız adımlar var. Ukrayna ziyaretimden sonra Türkiye'yi takip eden ülkeler var. Bu görüşmeleri de yürütmüş olduk. Libya'da gelişmeler var orayı takip ediyoruz. Azerbaycan ile gelişmeler olumlu istikamette gidiyor. Gerek Avrupa, gerek ABD'yi takip ediyoruz. Diğer taraftan muhalefetin spekülatif elektrik ve doğalgaz gayretlerini de boşa çıkarmak gerekiyor. Muhalefetin yaygarasını kopardığı gibi bir durum söz konusu değil. Batıda elektrik, doğalgaz fiyatları nerelerde, bizdeyse şu anda vatandaşımızı çok daha rahatlatabilmek için her türlü gayreti uyguladık, her türlü indirimi uyguladık. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik, ezdirmeyeceğiz.

Gelen mesajlar: Özel kalemime gelen 400'e yakın mesaj geldi. Dünya liderleriyle aynı şekilde. Bir kısmına döndüm, bir kısmına döneceğiz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Günün Karikatürü Tümü

Günün önemli haber ve videoları WhatsApp kutunuzda! Telefon numaranızı yazın, hemen abone olun...

12
az bulutlu
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 05:59
Öğle 12:53
İkindi 16:37
Akşam 19:37
Yatsı 21:01

Gelişmelerden Haberdar Olun

@