-->
Mevzu TV | Mevzu sadece haber değildir.

"Gelecekte ne olursa olsun, kimin yönetimde olacağını kim bilir"

SİYASET

ABD Başkanı Donald Trump başkanlık seçimlerinin ardından ilk kez kameraların karşısına geçti.

ABD Başkanı Donald Trump 46.Başkanlık Seçimleri'nin ardından ilk kez kameralar karşısına geçti. Joe Biden'ın seçimi kazanmasıyla ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda 'hile' vurgusu yapan Trump'ın, seçiminin sonucunu kabullenip kabullenemeyeceği tartışılıyordu. Trump bugün yaptığı açıklamada "Gelecekte kimin yönetimde olacağını kim bilir, sanırım zaman gösterecek" ifadelerini kullanarak yenilgili kabulleneceğinin sinyalini verdi.

Beyaz Saray'da basın karşısına çıkan Trump "Ben yönetimdeyken, bu yönetim sokağa çıkma kısıtlaması uygulamayacak. Gelecekte ne olursa olsun, kimin yönetimde olacağını kim bilir, sanırım zaman gösterecek, ama size bu yönetimin bir kısıtlamaya gitmeyeceğini söyleyebilirim" ifadelerini kullandı. ABD basını bu açıklamaları kabullenme olarak nitelendirdi.

Pfizer firmasının aşı çalışmalarıyla ilgili Trump "Bu kadar kapsamlı ya da bu büyüklükte bir tıbbi dönüm noktasına hiçbir zaman bu kadar hızlı şekilde ulaşılmamıştı" ifadelerini kullandı.

Milyonlarca doz aşı siparişi için beklediklerini bildiren Trump "Aşılar, son onayları bekliyor. Nisana kadar tüm nüfusa yetecek kadar aşımız olacak" dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.