-->
Mevzu TV | Mevzu sadece haber değildir.

Erdoğan’dan Afgan mülteciler için mesaj!

SİYASET

Afganistan’dan yayılan göç dalgası hakkında sosyal medyadan açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, uluslararası görüşmelerin devam ettiğini belirterek gereken tüm adımların atılacağını bildirdi.

Afganistan’da Taliban’ın ülke yönetimini ele geçirmesi sonrasında ülkeden kaçan Afganların yoğun bir göç dalgası oluşturması dünyanın ve Türkiye’nin gündeminde önemli bir yer tutuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, düzensiz göç konusunda uluslararası görüşmelerin yürütüldüğü dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada, “Afganistan’daki gelişmeler ve düzensiz göç konusuyla ilgili uluslararası alanda yoğun bir diplomasi yürütüyoruz. Bölgemizde istikrarı sağlamak, ülkemizi göç baskısına karşı korumak ve milletimizin huzurunu temin etmek için gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Afganistan’daki gelişmeler ve düzensiz göç konusuyla ilgili uluslararası alanda yoğun bir diplomasi yürütüyoruz.

Bölgemizde istikrarı sağlamak, ülkemizi göç baskısına karşı korumak ve milletimizin huzurunu temin etmek için gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz. pic.twitter.com/St93jivbgD

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) August 23, 2021
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.