-->
Mevzu TV | Mevzu sadece haber değildir.

Birds of Prey'den yeni fragman

SİNEMA

DC evrenin sevilen kötüleri arasında yer alan Harley Quinn karakteriyle karşımızda göreceğimiz Margot Robbie’nin başrolünü aldığı Birds of Prey’den heyecanlandıran yeni bir fragman yayınlandı.

Harley Quinn karakterini yakın zaman önce Suicide Squad filmiyle izlemiş ve çok sevmiştik. Bu karakterin Margot Robbie ile devleştiğini gören yönetmenler kısa süre içinde kollarını sıvadı ve yeni bir filmde karşımıza çıkartıyor. İlk yayınlanan fragmanın ardından film ikinci fragmanıyla sinemaseverlerin karşısına çıktı.

Yaşanan çekişmeli ve inişli çıkışlı ilişkinin ardından ayrılan Joker ve Harley Quinn hikayesini odağına alan film, aşk acısı, silahlar, aksiyon ve kadın kahraman macerasına dayanıyor. İkinci fragmanda da gördüğümüz gibi kalbi kırık Harley Quinn ve şehre suç dağıtan ekip arkadaşlarının ilginç aksiyon dolu hikayesinin soluksuz bir şekilde yansıtıldığı görülüyor.

Birds of Prey ne zaman vizyona giriyor?

7 Şubat 2020 tarihinde izleyeceğimiz bu filmi heyecanla beklediğimizi söyleyebiliriz. Hem aksiyon hem insani duyguları işleyen filmin yönetmen koltuğunda Cathy Yan oturuyor. Yayınlanan ikinci fragman ise bizi hiç şaşırtmıyor. Aksiyon, hareket ve heyecanın olduğu filmin odağında Harley Quinn olsa da bu hikaye bir de Black Mask karakterini odağına alıyor. Anti kahramanlarıyla daha çok sevilen DC, Black Mask hikayesine bu nedenle odaklanıyor gibi duruyor. Black Mask, Ewan McGregor karşımıza çıkıyor olacak.

Bu çılgın filmin ikinci fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.