-->
Mevzu TV | Mevzu sadece haber değildir.

Yıldırım-2 Cilo operasyonu: 3 terörist etkisiz hale getirildi!

Gündem

İçişleri Bakanlığı tarafından Hakkari’de ‘Yıldırım-2 Cilo’ operasyonu başlatıldı. Operasyonda 3 terörist etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre, bölücü terör örgütünü tamamen ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı tespit edilen teröristleri etkisiz hale getirmek amacıyla dün gece saatlerinde, Hakkari’de ‘Yıldırım-2 Cilo‘ operasyonu başlatıldı.

Bakanlık operasyonda, Hakkari İl Jandarma Komutanlığında görevli, Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Polis Özel Harekat (PÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan bin 106 personel görev aldığını açıkladı.

3 terörist etkisiz hale getirildi

Operasyon kapsamında tespit edilen teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için gece saatlerinde hava destekli operasyon yapıldı ve 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.

İçişleri Bakanlığı’nın yaptığı açıklamada, “Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Yıldırım operasyonları, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.