-->
Mevzu TV | Mevzu sadece haber değildir.

Türk Tabipler Birliği Terörü Değil Devleti Suçladı

Gündem

Türk Tabipler Birliiği, terör örgütü PKK’yı kınamak şöyle dursun, adını bile anmazken, devleti suçlayan bir dil kullandı

Türk Tabipler Birliği'nin resmi twitter hesabından yayınlanan "sözde" taziye büyük tepkilere yol açtı. Paylaşılan mesajda Terör örgütünü değil devleti suçladılar

ACILARINI PAYLAŞIYORUZ
Gare'de yaşamını yitirenlerin kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyor, acılarını paylaşıyor ve 13 yurttaşımızın sağ salim kurtarılamaması nedeniyle de çok üzgün olduğumuzu belirtiyoruz.

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi

— TürkTabipleriBirliği (@ttborgtr) February 15, 2021 Şimdiye kadar terör örgütü PKK’nın eylemlerini ‘terör’ olarak nitelemeyen Türk Tabipler Birliği, terör örgütü PKK’yı kınamak şöyle dursun, adını bile anmazken, devleti suçlayan bir dil kullandı.

Türk Tabipler Birliğinin Twitter hesabından ‘Acılarını Paylaşıyoruz’ başlığıyla yapılan açıklamada, “Gare’de yaşamını yitirenlerin kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyor, acılarını paylaşıyor ve 13 yurttaşımızın sağ salim kurtarılamaması nedeniyle de çok üzgün olduğumuzu belirtiyoruz” denildi.

Açıklamada 13 vatandaşımızı alçakça katleden terör örgütü PKK’nın adı dahi geçmezken, şehitlerin “sağ salim kurtarılamaması” denilerek adeta neden terör örgütüyle pazarlık yapılmadığı sorularak devlet suçlandı.

Skandal açıklama büyük infiale yol açarken, Türk Tabipler Birliğine tepki yağdı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.