-->
Mevzu TV | Mevzu sadece haber değildir.

Erdoğan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Asiltürk'ü kabul etti

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Ocak'ta Oğuzhan Asiltürk'ü evinde ziyaret etmişti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde, Erdoğan ve Asiltürk birlikte iftar yaptı.

Daha önce Asiltürk'ü evinde ziyaret etmişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 Ocak'ta Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü evinde ziyaret etmiş, yaklaşık 1 saat süren bir görüşme yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Asiltürk’ü evinde ziyaret etmesi, bu partinin Cumhur İttifakı’na katılabileceği yönündeki spekülasyonları artırmış, Erdoğan da Asiltürk görüşmesini ittifak bağlamında yaptığını doğrulamıştı.

İletişim Başkanlığı'ndan paylaşım

İletişim Başkanlığı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Oğuzhan Asiltürk'ün bir araya gelmesiyle ilgili olarak sosyal medya hesabı Twitter'den yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü kabul etti.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.