-->
Mevzu TV | Mevzu sadece haber değildir.

Yürek yakan olay! Arkadaşı için öldü!

Genel

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, serinlemek için girdiği çayda akıntıya kapılan arkadaşı Mehmet Kalaycı´yı kurtarmak için suya giren laborant Mustafa Batmaz (30) boğuldu. Çevredekiler tarafından kurtarılan Kalaycı´nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi

Adıyaman'da, dün akşam saatlerinde Kahta- Diyarbakır kara yolu üzerinde Kahta Çayı´nda yürekleri yakan bir olay meydana geldi.

Boğulan arkadaşı için suya atladı

Birlikte çay kıyısına giden iki arkadaştan Mehmet Kalaycı, serinlemek için suya girdi. Kalaycı´nın boğulma tehlikesi geçirdiğini gören arkadaşı Mustafa Batmaz da suya girdi.

Akıntıda kayboldu

Ancak Batmaz da akıntıya kapıldı. Durumu fark eden çevredekiler yardıma koştu. Mehmet Kalaycı, vatandaşlar tarafından kurtarılırken, Batmaz´a ise ulaşılamadı.

4 saat sonra cansız bulundu

İhbar üzerine olay yerine Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı dalgıçlar ile sağlık ekipleri sevk edildi. Dalgıç polislerin 4 saatlik çalışmasıyla Mustafa Batmaz´ın cansız bedenine ulaşıldı.

Evli ve bir çocuk babasıydı

Laborant olan evli ve 1 çocuk babası Batmaz´ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Kahta Devlet Hastanesi'nin morguna konuldu.

Tedavisi süren Mehmet Kalaycı´nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.