-->
Mevzu TV | Mevzu sadece haber değildir.

‘Tosuncuk’ Mehmet Aydın’ın ilk ifadesine ulaşıldı!

Genel

Kamuoyunda ‘Tosuncuk’ lakabıyla tanınan ve dün akşam Türkiye’ye getirilen Çiftlik Bank vurguncusu Mehmet Aydın, ilk ifadesinde “Ailemle sorun yaşadığım için teslim oldum” dedi.

Kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden binlerce kişiyi dolandırıp mağdur ettikten sonra yurt dışına kaçan ve kırmızı bültenle aranan ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın, Brezilya’da teslim olduktan sonra dün akşam da Türkiye’ye getirildi.

Aydın, minibüse bindirilerek yine güvenlik önlemleri altında İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Aydın burada Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Savcısına ifade verdi. Aydın daha sonra Aydın İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Ön görüşmedeki ilk ifadesinde Mehmet Aydın, borçlarını ödeyeceğini söyledi.

Aydın’ın, borcu kadar alacakları da olduğunu ve borcunun büyük bir bölümünü ödediğini söylediği bildirildi

Brezilya’dan gelirken yanında şirketiyle ilgili belgelerin dışında alacaklıların bulunduğu bir liste de getirdiği öğrenildi.

Aydın’ın ‘Neden teslim oldun?’ sorusuna da çok zorlandığını, ailesiyle sorun yaşadığını, ayrılık noktasına geldiğini, yurt dışında çevresinde de zorluklar çıkarıldığını söylediği belirtildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.