-->
Mevzu TV | Mevzu sadece haber değildir.

Bir şehidimiz var

Genel

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Pençe Yıldırım Harekâtı kapsamında 23 Mayıs 2021 tarihinde icra edilen havadan ikmal faaliyetinde bir kahraman silah arkadaşımız helikopterden inişi esnasında yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.” denildi.

Pençe-Yıldırım Harekatında ikmal faaliyetleri sırasında helikopterden iniş sırasında yaralanan Uzman Onbaşı Eyyüp Gergin’in, yapılan müdahalelere rağmen şehit olduğu bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklama şu şekilde;

“Pençe Yıldırım Harekâtı kapsamında 23 Mayıs 2021 tarihinde icra edilen havadan ikmal faaliyetinde bir kahraman silah arkadaşımız helikopterden inişi esnasında yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.”

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da şehit asker için başsağlığı mesajı yayımladı. Uzman Onbaşı Eyyüp Gergin için yayımlanan mesajda Bakan Akar, “Kahraman silah arkadaşımız, 23 Mayıs 2021 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.” ifadelerini kullandı.

pic.twitter.com/uY9F4IwCjX

— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) May 24, 2021
Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.