-->
Mevzu TV | Mevzu sadece haber değildir.

Putin: ‘Pişman olacaklar!’

DÜNYA

Rusya, Ukrayna sınırına 15 adet Su-35 savaş uçağı konuşlandırırken, Devlet Başkanı Putin, “Rusya’ya karşı herhangi bir kışkırtıcı eylem düzenleyenler, uzun süredir hiçbir şeyden pişman olmadıkları kadar pişman olacaklar.” dedi.

Rusya’nın Ukrayna sınırına 15 adet Su-35 savaş uçağı konuşlandırdığı belirtilirken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tehdit gibi bir açıklama yaptı.

Rusya Devlet Başkanı Putin yaptığı açıklamada, “Rusya’ya karşı herhangi bir kışkırtıcı eylem düzenleyenler, uzun süredir hiçbir şeyden pişman olmadıkları kadar pişman olacaklar.” ifadelerini kullandı.

Rusya Başkanı Putin, Federal Meclis üyelerine hitaben her yıl yaptığı konuşmada ile kritik açıklamalarda bulundu.

Herhangi bir sebepten ya da hiçbir sebep yokken Rusya’yı suçlamak bazı ülkeler için bir tür spor haline geldi diyen Putin, “Rusya’ya karşı herhangi bir kışkırtıcı eylem düzenleyenler, uzun süredir hiçbir şeyden pişman olmadıkları kadar pişman olacaklar.” dedi.

Rusya’nın diğer ülkelerle iyi ilişkileri olmasını istediğini söyleyen Putin, “Provokasyonlara cevabımız çok sert olacak. Umarım kimse Rusya’nın kırmızı çizgisini geçmez” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.