-->
Mevzu TV | Mevzu sadece haber değildir.

Marvel’ın Thor’u Avustralya’daki yangın için rekor bağış yaptı!

ÇEVRE

Marvel’ın sevilen karakteri Thor’u canlandıran Chris Hemsworth, Avustralya'nın yangınla mücadelesi için 1 milyon dolar bağışladığını duyurdu.

Uzun bir süredir gündemden düşmeyen Avustralya’daki yangınların ardından birçok kişinin yardım için bağışta bulunduğu ve gönüllü çalışmalar yaptığı bilinen yangın için dünya yıldızları da yardım çığlıklarına karşılık veriyor. Yeni yaptığı bir paylaşımla Thor’u canlandıran oyuncu Hemsworth, ülkeyi tahrip eden yıkıcı orman yangınlarından etkilenenlere yardım ediyor.

Chris Hemsworth bu noktada sadece filmlerde bir kahraman değil, aynı zamanda Avustralya'daki yangınlara karşı mücadeleye de katkıda bulunuyor diyebiliriz. Pazartesi günü yangınların söndürülmesi için bağış yapan yıldız oyuncu, 1 milyon dolar bağışladı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Hi everyone. Like you, I want to support the fight against the bushfires here in Australia. My family and I are contributing a million dollars. Hopefully you guys can chip in too. Every penny counts so whatever you can muster up is greatly appreciated. In my bio I’ve added links to support the fire fighters, organisations and charities who are working flat out to provide support and relief during this devastating and challenging time. Beyond appreciative to everyone around the world for their well wishes and donations. It really does make a difference, so dig deep! Love ya.

Chris Hemsworth (@chrishemsworth)'in paylaştığı bir gönderi (6 Oca, 2020, 6:34ös PST)

Chris Hemsworth'un Instagram paylaşımı

Sosyal medya hesabından paylaştığı gönderiye eklediği açıklamada Hemsworth, "Sizin gibi Avustralya'daki orman yangınlarına karşı mücadeleyi desteklemek istiyorum." "Ailem ve ben bir milyon dolara katkıda bulunuyoruz. Umarım siz de bağış yapabilirsiniz. Her kuruşun bir katkısı vardır, böylece toplayabildiğiniz her şeyin bir yararı dokunur ."dedi.

Avustralya'da yaşanan yangınlarla binlerce yaşam alanı yok oldu

Avustralya'daki yangınlarda 15 milyon dönüm ağaçlık alanın yok olduğunu belirtelim, binlerce hayvanın yaşam alanı yok olurken, binlerce insanın da evi bu yangınlar kapsamında yanarak yok oldu. Resmi rakamlara göre 21 kişi hayatını kaybetti ancak milyonlarca da canlının yaşam alanı tahrip oldu. Yangın söndürme çalışmaları aylardır devam ediyor ancak, tahmin edilemeyen rüzgarlar ve hava şartları yangının söndürülmesini engelliyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.